Ménage à trois, de Alex. Leo Serban

Ménage à trois, de Alex. Leo Serban

Exista insa un sfint ­– mititel, tinerel, de import – cu care e o placere sa imparti patul: e Sf. Valentin (Val, Vali sau Vally, pentru intimi). Vine pe 14 si e bine sa profiti de el, ca nu sta mult.

E sfintul cel mai jucaus din calendar, dar si cel mai fidel. Adica, odata ce ti-a devenit fidel, te poti juca linistita cu el. Vali nu face fasoane daca ii spui Stii? iubitul meu si cu mine am vrea sa ne jucam cu tine…

E facut pentru asta; menajul à trois este numele lui de cod. Gindeste-te: intr-o relatie, nu esti doar tu si cu persoana iubita. Mai e si Cupidon cu arcul. Acuma, sigur ca numele asta are ceva de farmacie (va doare inima? luati un Cupidon!), ba chiar si mai rau („cupid“, asta e nasol).

In plus, arcul nu e chiar obiectul ideal cind incepi o relatie: daca se rupe? daca da o nota falsa? daca face zdronc?… Asa ca s-a inventat (sfintul) Valentin: nume cald, calin si cristalin. Cum te poti juca cu el? Simplu: stind acasa, pe 14, impreuna cu cine ti-e drag.

Puteti citi, impreuna, o carte (la intimplare: „Feng Shui / 101 sfaturi pentru a va aduce fericirea in casa“). Sau puteti cumpara/inchiria o caseta video („Muza“), vizionind-o in doi (trei, cu Vali). Asta in cazul in care nu vrei sa faceti, toata ziua, dragoste. Asa sa v-ajute Sf. Valentin!

Articol publicat in ELLE Februarie 2001
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle