Ce surprize să îi faci în funcție de limbajul iubirii al partenerului tău

Folosește-te cu înțelepciune și ingeniozitate de limbajul iubirii al partenerului tău de cuplu! Poți să îi faci diverse surprize care să îi aducă bucurie și să hrănească relația.

Ce surprize să îi faci în funcție de limbajul iubirii al partenerului tău

Ați discutat în prealabil și vă cunoașteți deja limbajele iubirii. Ați avut conștientizarea că e important să oferiți în funcție de ce și-ar dori celălalt să primească, nu de ce ți-ar plăcea ție sau lui. Confuzia fiind eliminată, acum poți folosi din plin informația, iar dacă vrei să îi faci o surpriză, un gest drăguț, limbajele iubirii sunt o sursă prețioasă.

Complimentele

Partenerul tău de cuplu se simte iubit când îi spui vorbe frumoase, îl lauzi, îl complimentezi. Ca atare poți lăsa răvașe simpatice prin casă, în locurile în care știi că sigur le va găsi. Să faci un puzzle din cuvinte care are un mesaj încurajator. Să îi pui bilețele de dragoste în servieta de birou.

Darurile

Pentru asta e necesar să fii puțin atentă la discuțiile pe care le aveți, când el îți povestește despre un anumit gadget care l-a încântat, un echipament sportiv care i se pare fantastic. Să iei în calcul și hobby-urile sale. Poate îi place să alerge, iar niște pantofi sport speciali pentru maraton îl vor face să se bucure ca un copil. E pasionat de gătit? Un set de cuțite profesionale îl vor face să se simtă masterchef.

Serviciile

Pentru partener limbajul iubirii e reprezentat de servicii, lucruri pe care le poți face pentru el? Gătește-i mâncarea preferată și du-i prânzul la birou. Ori dacă nu ai timp comandă-i direct masa, să sosească exact când preconizezi că finalizează o ședință epuizantă. Adună toate cămășile și du-le la curățătorie, scutindu-l astfel de două drumuri, economisind timp pe care poate că nu îl are.

Atingeri

Este kinestezic și stă la mângâiat mai cuminte decât o pisicuță care toarce? Organizează o seară specială, cu muzică, lumânări și fă-i un masaj de relaxare cu uleiuri speciale. Nu te prea pricepi? Sunt atâtea spa-uri la care chiar puteți merge împreună și terapii corporale diverse, de la unele create special pentru bărbați la cele unisex, precum masajul cu pietre vulcanice fierbinți. Un kit pentru baie e posibil să îl bucure teribil, și să te rogi de el să iasă din cada cu săruri minerale și spumă parfumată.

Timp

Timpul petrecut împreună este foarte important pentru el, poate chiar ați avut discuții fiind nemulțumit de faptul că stai destul de mult peste program la birou. O călătorie surpriză de câteva zile, de tip city break, ar putea face minuni pentru relația voastră, ajutându-vă să vă conectați și mai mult emoțional. O dimineață în care îi spui să se echipeze pentru că plecați spontan la mare, să stați la plajă și să vă odihniți. Ori la munte într-o drumeție pentru relaxare activă. Ai luat bilete la teatru sau la un concert, la un eveniment care știi că i-ar plăcea.

Citește și:
Simți că vă îndepărtați? Acțiuni concrete care vă ajută să aveți o relație de cuplu mai puternică

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle