5 tipuri de infidelitate care îți vor distruge definitiv relația

Lucrurile nu sunt atât de simple când discutăm despre infidelitate. Persoana care înșală poate avea un anumit tip de comportament preferat atunci când calcă strâmb.

5 tipuri de infidelitate care îți vor distruge definitiv relația

Infidelitate. O împarți între sexuală și emoțională, și gata? Situația este mult mai subtilă pentru că există anumite abordări preferate de infideli sau mize clare, indiferent ce se petrece acasă, în relația de cuplu.

Infidelitate cu relație în paralel


Aici discutăm de cei care au amante ani de zile, de multe ori aceeași amantă. Ea este relația în paralel, pot chiar să facă și copii, infidelul având astfel două familii. Fie are o viziune deschisă despre ce înseamnă relațiile de cuplu, fie în relația oficială îl țin considerentele financiare, sociale, simțul datoriei. Chiar dacă acasă spune că nu mai este fericit, e prea puțin probabil să își părăsească soția pentru iubita clandestină.

Cuceritorul în serie

Pe el îl pasionează vânătoarea, iar victimele sunt niște ținte bifate, lista din carnețel. Desigur că, după ce și-a atins scopul, interesul scade simțitor. Este foarte atent la orice ocazie apare la orizont, fără să existe zone interzise, precum colegele de serviciu. Nu prea are scrupule, dar asta nu înseamnă că este neglijent, ori că poate fi prins foarte ușor. Infidelitatea este cu perdea, însă având în vedere numărul mare de cuceriri, deseori informațiile despre indiscrețiile sale apar din senin, din partea altor persoane.

Infidelitate de ocazie

Acest infidel nu caută în mod special cuceriri, dar dacă i se oferă ocazia nu o ratează. El face primul pas, preferă aventurile de o noapte și nu se complică să aibă relații în paralel. Din nou aria din care alege este foarte largă, în funcție de activitățile pe care le are singur, fără parteneră. Un team builing, o seară în oraș cu băieții…

Infidelul persuadat

El nu pleacă de acasă cu gândul să înșele. Indiferent cât de mult iese singur în oraș, nici nu își pune problema adulterului. Doar că, dacă o anumită domișoară este foarte hotărâtă și insistentă, el cedează fără prea multă împotrivire sau analiză a gestului. Practic se lasă convins, fără mare greutate, să înșele.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Infidelitate din răzbunare

Aici înșelatul e ca să se plătească o poliță. Iar aventura nu este comunicată, știe infidelul de ea și se simte răzbunat. Răzbunat că a fost înșelat de actuala parteneră, ori chiar de o fostă, că se simte neglijat, tratat urât. Uneori motivul chiar există în realitate, alteori doar în mintea infidelului.

Citește și:
Izolare la domiciliu și infidelitate? Da, se poate! Și e sub cea mai periculoasă formă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video