Saptamana Modei la Milano – Jurnal de moda (II)

O noua zi, noi prezentari! Saptamana Modei la Milano a continuat cu show-uri explozive oferite de nume sonore din industria modei. De asemenea, afla detalii despre un proiect inedit marca REDValentino!

Cu siguranta, una dintre cele mai asteptate prezentari de moda a fost cea oferita de ingeniosul Jeremy Scott. Acesta nu si-a dezamagit armata de admiratoare si a livrat o colectie funny, care a reusit sa redea atitudinea relaxata si momentele de distractie ale designer-ului in timpul procesului creativ!

Genialitatea lui Lagerfeld a fost prezenta in colectia Fendi, acesta declarand ca a incercat sa se lipseasca de inspiratii si referinte in timpul procesului creativ. A rezultat o colectie proaspata si luxoasa! Tot ce putem sa spunem este ca ne-a ramas gandul la nuanta aceea superba de coral!

Colectia Max Mara afiseaza o adevarata admiratie fata de ocean si de elementele navy, o metoda incercata si in alte sezoane.

REDValentinoPOP UP este numele celui mai nou proiect creativ gandit de Pierpaolo Piccioli si Maria Grazia Chiuri, designerii Valentino. Acesta a pornit de la semnificatia expresiei „Food for thought” si  presupune reprezentatii artistice oferite de artistul stradal ZAP. Menirea proiectului REDValentino POP UP, care se desfasoara intre 17 septembrie si 12 octombrie, la Milano, este  de a aduce in prim plan subiecte ca hrana, sustenabilitatea, arta si respectul fata de celelalte persoane. O parte din veniturile stranse in urma acestui  proiect vor fi donate asociatiei Opera San Francesco per i Poveri of Milan, care ajuta oamenii strazii.

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion