(P) Casa de Blanuri MG – mereu in tendinte

Orice femeie moderna si stylish are o lista de dorinte in materie de haine elegante, care sa nu se demodeze niciodata, iar o haina de blana naturala, de cea mai buna calitate, lucrata impecabil, sigur se afla pe aceasta lista.

(P) Casa de Blanuri MG – mereu in tendinte

Casa de Blanuri MG are o traditie de aproape un secol in manufacturarea celor mai calitative blanuri romanesti, iar meseria de blanar s-a transmis din tata in fiu in familia celui care se afla in spatele business-ului, Daniel Margarit.

Conceptul casei de blanuri se bazeaza pe confectionarea unor blanuri de cea mai buna calitate, cu finisaje superioare, folosind materii prime din surse respectabile.

Gama de sortimente este una foarte larga, aflata in orice moment in pas cu moda actuala, iar blanurile sunt produse in serii scurte sau unicat, existand si posibilitatea realizarii pe comanda.

Pentru sezonul de toamna-iarna 2016-2017, Casa de Blanuri MG ne-a pregatit foarte multe modele de actualitate: colorate si fluide, perfecte pentru femeia puternica a zilelor noastre si potrivite pentru un decor urban.

Ultimele tendinte sunt acelea de combinare a culorilor blanurilor, iar Casa de Blanuri MG are in ultima sa colectie haine in combinatii de culori terne (turcoaz inchis, marsala, kaki, gri) cu unele mai vii (roz, piersica, albastru seren sau albastru electric). Bineinteles, nu lipseste nici combinatia clasica de alb cu negru.

Combinarea culorilor se face prin insertie, o tehnica care a inceput sa fie din ce in ce mai folosita in colectiile multor designeri. Putem regasi jocuri intre volumele blanurilor, dar si intre culorile lor.

Tendinta actuala este sa se poarte haine largi, care nu mai urmaresc forma corpului, iar blanurile sa fie voluminoase. Casa de Moda MG are in colectia sa blanuri precum vulpea, finnracoon-ul, mielul tibetan sau vizonul.

Sub forma de accesorii, blana se poarta la genti, la incaltaminte, sub forma de gulere, caciuli sau etole. Revin la moda gulerele mari din blana de vulpe si combinatii de mai multe culori pentru acelasi guler.

Afla mai multe informatii pe site >>> http://www.blana.ro/ro/colectie.html  – sau vezi mai multe imagini pe pagina de Facebook 

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion