Natalia Vodianova și Andrea Panconesi (LuisaViaRoma) au susținut evenimentul caritabil anual prin care ajută copiii cu nevoi speciale

Anul acesta, Natalia Vodianova (the Naked Heart Foundation) și Andrea Panconesi (LuisaViaRoma) au făcut echipă pentru a susține evenimentul caritabil Fabulous Fund Fair în Londra.

Natalia Vodianova și Andrea Panconesi  (LuisaViaRoma) au susținut evenimentul caritabil anual prin care ajută copiii cu nevoi speciale

În fiecare an, în luna februarie, asociația Naked Heart Fundation, care ajută copiii cu nevoi speciale, găzduiește un eveniment caritabil în cadrul London Fashion Week, numit the Fabulous Fund Fair.

Natalia Vodianova este cea care a fondat asociația, ce provoacă participanții să-și încerce norocul la jocuri precum bowling sau skittles pentru a câștiga numeroase premii oferite de sponsori. Programul caritabil a reușit să strângă anul acesta 800.000 de lire, sumă pe care asociația o va folosi pentru dezvoltarea unei linii de sprijin pentru familiile copiilor cu nevoi speciale și pentru crearea unor spații de joacă pentru aceștia.

Printre celebritățile prezente s-au numărat și Brooklyn Beckham, alături de iubita lui, modelul Hana Cross.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion