(P) Mastercard și Pinko – o colaborare pentru femeia modernă

Un nou magazin PINKO s-a deschis în Băneasa Shopping City, iar Mastercard te invită la shopping, ca să beneficiezi de reducerile de neratat, chiar cu cardul tău!

(P) Mastercard și Pinko - o colaborare pentru femeia modernă

Lumea fascinantă și plină de culoare a modei se extinde la Băneasa Shopping City prin magazinul PINKO, o premieră în România.

Brandul a luat naștere la începutul anilor 90, în Parma, și are la bază ideea că moda este un joc fabulos și un mod îndrăzneț și amuzant de a-ți exprima personalitatea prin haine și accesorii care explorează și interpretează tendințele aflate într-o continuă schimbare.

Dinamică și plină de neprevăzut: așa este viața de zi cu zi a femeii moderne de azi, o femeie îndrăzneață, hotărâtă, mereu preocupată de evoluția personală și profesională, dar care știe să se pună și mai mult în valoare prin latura stilistică. Pentru tot ce înseamnă Ea, PINKO vine în întâmpinarea dorinței de a-i întregi garderoba cu articole vestimentare pline de personalitate, culori vii, strălucitoare și texturi fine, cum ar fi tulul sau dantela. Astfel, la fiecare eveniment la care va fi prezentă, Ea va fi mereu admirată!

Conceptul ce stă la baza colecțiilor PINKO – prezente în cele peste 500 de magazine aflate în întreagă lume – i-a cucerit din plin și pe reprezentanții Solmar. Retailerul de modă, cu o istorie de peste 20 de ani, a adus pe piața din România branduri de lux foarte îndrăgite și de notorietate, precum Karen Millen, Max Mara Weekend sau Marina Rinaldi. Și, pentru că sunt mereu deschiși la tot ce înseamnă calitate superioară îmbinată cu un stil aparte, recent i-au făcut loc, în Băneasa Shopping City la parter, celui mai nou brand intrat în portofoliul Solmar: PINKO.

Vino să îți alegi ținutele direct din noul magazin, unde te așteaptă și o surpriză, prin parteneriatul cu Mastercard: achită cu cardul tău Gold, Platinum, World, World Elite, Corporate sau Business Mastercard articolele preferate și te bucuri de un discount de 20%, până la sfârșitul lunii aprilie, pentru produsele care nu beneficiază de nicio altă reducere. În restul anului, cu aceste carduri ai parte de un discount de 10% care se poate cumula cu alte reduceri sau promoții existente în magazin, până la 50% din valoarea produsului.

Uită de reguli sau compromisuri și ascultă-ți instinctul, cu Mastercard și noul magazin PINKO.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion