S-a lansat Calendarul Pirelli 2015

Lansarea oficiala a Calendarului Pirelli 2015, The Cal, a avut loc astazi la Milano iar Revista ELLE a fost invitata, ca si in ultimii ani, la eveniment.

Calendarul Pirelli din acest an a fost creat de catre unul dintre cei mai faimosi fotografi de moda, Steven Meisel, recunoscut pentru stilul sau eclectic si personalitatea adesea rezervata. Acesta a creat campanii de promovare pentru Versace, Miu Miu, Louis Vuitton sau Balenciaga.

Pirelli HangarBicocca, spatiul Pirelli dedicat artei contemporane aflat la Milano, a gazduit lansarea The Cal, la care au fost prezenti jurnalisti, oameni de arta, din industria modei si colectionari.

Calendarul cu numarul 42, numit The Calendar Girls 2015, a fost creat in cinci zile, intr-un studio din New York, in luna mai . Steven Meisel a colaborat cu echipa de stilisti condusa de Carine Roitfeld si cu Pat McGrath, unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti.

Meisel a declarat ca nu si-a dorit sa lege imaginile acestui calendar de un concept sau o locatie, ci mai degraba sa aduca in prim-plan femeile fotografiate si senzualitatea acestora. Protagonistele din acest an sunt modele celebre, ce s-au lasat transformate de catre geniul lui Steven Meisel.

Printre femeile ce apar in The Cal 2015 se numara Gigi Hadid, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Natalia Vodianova, Joan Smalls si altele. Acestea sunt personajele centrale a 12 imagini inedite, create asemeni unor postere.

Lansarea calendarului a avut loc doar cu cateva zile inainte de deschiderea oficiala a expozitiei Forma e desiderio – The Cal Collezione Pirelli, dedicata istoriei acestui calendar. Expozitia va fi deschisa publicului incepand cu 21 noiembrie pana in data de 19 februarie 2015.

Foto: Pirelli

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion