Fashion trend: Totul despre denim

Denim, denim și iar denim! Acesta este sloganul noului sezon. Moda îți permite ca de această dată să combini toate stilurile și culorile denimului și să le porți așa cum îți place.

Full look denim

O să spui că e prea banal să porți o jachetă din denim cu o pereche de pantaloni din același material, dar numai așa vei observa cât contează croiala acestor piese. Inspiră-te de la Isabel Marant și stilul său optzecist, sau de la Chitose Abe (Sacai), designerul care reinterpretează orice piesă clasică cu foarte multă creativitate.

Clasica jachetă


Eu sunt în căutarea unei jachete din denim de câteva sezoane și abia acum sunt fericită cu soluțiile pe care mi le propun designerii. Oferta este atât de mare, de la Dior și până la Y/Project, încât toate casele de modă îți propun jachete cool&actuale.

Fusta din denim

Știu, ai pus fusta din denim în cel mai îndepărtat raft din șifonierul tău, însă acum trebuie să o scoți și să o remodelezi. Fie că o preferi pe cea deconstruită, în stilul Balmain, ori pe cea micro-mini à la Off-White, important este să realizezi că această piesă este must-have-ul sezonului.

Jeanșii baggy

Răsfoind „biblia” noastră de la Elle, cea cu toate prezentările de modă ale sezonului, am constatat că până și cele mai mari case, precum Chanel sau Dior, au decis să creeze piese din denim. Și nu este vorba despre orice piese, ci chiar despre jeanșii baggy, deloc specifici acestor brand-uri. Dar iată încă o dovadă că moda nu este nicidecum plictisitoare!

Rochia din denim

Miuccia Prada a reușit ca dintr-o simplă rochie să creeze o adevărată „operă de artă”, o rochie cu care poți merge la orice fel de eveniment. Vei fi elegantă și spectaculoasă!

Patchwork

Specific anilor ’70, patchwork-ul a revenit în forță în 2019, mai ales la designeri precum Junya Watanabe, care adoră să alăture texturi și materiale în moduri cât mai neconvenționale.

Citește și:
5 elemente cu care îți împrospătezi instant garderoba de primăvară!

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion