Ce se poartă pe străzile Parisului în timpul Săptămânii Modei?

Inspiră-te de la fashioniștii care au participat la Paris Fashion Week și nu ignora moda și tendințele ei!

Este un sezon de modă atipic, toată lumea s-a întrebat daca va exista acest sezon, ce case se vor încumeta să îți prezinte show-urile live cu public și cine va participa.

Ei bine, iată că surpriza a fost una plăcută și că și la Paris a fost ceva forfotă și au fost prezentări de modă. Sigur, nu a fost nici pe departe ca în alte sezoane când străzile Parisului erau pline numai de oameni ai modei, dar au fost câțiva dintre aceștia care s-au încumetat totuși să călătorească.

Pe scurt, iată câteva trend-uri care s-au „născut' pe străzile Parisului în sezonul în care designerii și-au prezentat colecțiile pentru vara lui 2021.

1. Se poartă masca!!

Toată lumea a purtat măști, indiferent dacă le-au asortat cu outfit-ul ales pe sau aveau pur și simplu măști medicinale. Ideea este că toată lumea a decis că acesta este accesoriul cel mai important al acestui an!

2. Carouri

Fie că vorbim despre poncho-uri, paltoane oversized sau trenciuri tipic englezești, carourile și-au făcut loc printre fashioniste.

3. Genți

Gențile au reapărut în peisaj! Probabil din cauză că oricine are nevoie de una ca să îți țină masca și dezinfectantul! Fie că este vorba despre clutch-uri, genți retro sau oversized, acestea au fost prezente în ținutele purtate de oamenii modei. Spun asta deoarece acum câteva sezoane fashionistele nu mai puneau accentul pe genți, aveau doar un telefon în mână și cam atât…

4. Black&White

O combinație îndrăgită mereu de fashioniste și foarte ușor de purtat în orice context! Inspiră-te și tu de la acestea pentru o ținută în alb și negru!

5. Culori

De la pasteluri până la cele mai aprinse nuanțe de roșu sau albastru, nuanțele purtate de participantele la Săptămâna Modei au dat „viață” Parisului! Încearcă și tu să asortezi culori puternice între ele și fii cât mai creativă!

Citește și:

Cum să porți toamna aceasta sacoul

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion