Bunica lui Simon Porte Jacquemus strălucește în ultima campanie a brand-ului

Designerul însuși a fotografiat campania #JacquemusAtHome care o are ca protagonistă pe bunica sa, Liline.

Despre Simon Porte Jacquemus se poate spune că este un inovator. Ideile creative ale tânărului designer francez, precum organizarea unei defilări într-un câmp de lavandă sau faptul că se numără printre primii care a realizat o ședință foto prin Facetime, îl face să fie unul dintre numele cu care o industrie întreagă, de la supermodele la fotografi celebri, se înghesuie să lucreze.

Bella Hadid a fost luna trecută, protagonista primei campanii de mare anvergură pozată pe Facetime pentru brandul francez. Fotografiile au devenit în scurt timp virale, iar acum designer-ul Simon Porte Jacquemus a realizat una nouă, dar a ales, de data aceasta, pe cineva foarte apropiat lui pentru a fi personajul principal al noilor sale imagini. Astfel, ultima sa ședință foto o are în prim-plan pe nimeni alta decât pe bunica sa, Liline.

Împărtășind imaginile pe Instagram, Jacquemus care pe lângă Bella, a mai lucrat recent și cu Gigi Hadid, cu Rosalia și cu Emily Ratajkowski, a menționat că acest shoot este unul dintre cele mai speciale pentru el. În campanie, Liline întruchipează acel effortless chic pe care nepotul ei l-a făcut celebru. Liline poate fi admirată într-o idilică provincie franceză purtând o serie de produse din colecția de primăvară – vară 2020 a brand-ului, inclusiv un deux-pieces alb supradimensionat și o pereche de cercei statement roz. În alte imagini poate fi admirată purtând o rochie verde lungă și o pălărie din paie, un costum roz sau o fustă portocalie, dar și așezată la o masă presărată cu celebrele mini genți Le Chiquito.

Aceste imagini #JacquemusAtHome transmit cu adevărat sentimentul că Jacquemus este acasă. Lumina este soft, locația este plină de verdeață și flori, iar un câine excepțional de drăguț întregește imaginile. Campania întruchipează etosul brandului Jacquemus, prin culori aprinse și siluete clean și inovatoare care atrag atenția, dar printr-un sentiment de căldură și familiaritate care o face unică.

Citește și:
Rihanna, premiată de PETA pentru ultima sa colecție

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion