Manichiură îndrăzneață de vară

Manichiură îndrăzneață de vară

Chiar dacă vorbim de sezonul cald și am putea să ne gândim doar la culori pastel sau neon, sunt multe persoane îndrăznețe care doresc chiar și vara să aibă o manichiură deosebită.

Chiar dacă vorbim de sezonul cald și am putea să ne gândim doar la culori pastel sau neon, sunt multe persoane îndrăznețe care doresc chiar și vara să aibă o manichiură deosebită.

Chiar dacă vorbim de sezonul cald și am putea să ne gândim doar la culori pastel sau neon, sunt multe persoane îndrăznețe care doresc chiar și vara să aibă o manichiură deosebită. Una dintre cele mai căutate manichiuri este cea cu ojă semipermanentă. Aceasta rezistă mult mai bine pe unghiile naturale sau pe tipsuri. Luciul rămâne pe unghie mai mult timp și nu avem probleme inestetice – să sară oja semipermanenta de pe unghii. Manichiura rămâne intactă până la doua săptămâni. Timp în care noi ne putem bucura de apa, fară a avea probleme. La piscină, băi termale sau în sejur la mare, putem avea o manichiură frumoasă, care rezistă.

Una dintre cele mai deosebite și revoluționare oje de pe piață este oja semipermanentă Canni. Aceasta vine într-o gamă diversă de modele, culori, și mai ales efectul 3D. Vorbind de efectul 3D – CatEye este cel mai căutat model de unghie. Daca îi putem spune model. Se realizează foarte ușor chiar și acasă. Daca aveți putină răbdare și îndemânare puteți realiza efectul de Cat eye cu ușurință acasă. Acest tip de ojă semipermanenta te ajută să realizezi într-un timp record un model cu efect unic și de lungă durată pe unghiile tale. Cei de la Lilla Rossa vin în ajutorul tău, produse de calitate, pe care le poți achiziționa chiar acasă. Un kit pentru manichiură semipermanenta. Poți obține chiar cele mai bune rezultate în materie de manichiură. O manichiură semipermanenta care rezista până la două săptămâni.

Cum îți aplici acasă oja semipermanentă Canni pe unghia naturală?

Cele mai căutate manichiuri sunt cele cu model, pe timp de vară. Cât de simplu ar fi să înțelegi că o simpla aplicare poate da efectul magnific de Cat Eye chiar la tine acasă. Metoda de aplicare :

  • Pregătirea unghiei, împingând cuticula cu un instrument. Poate fi un băț de bambus
  • Se îndepărtează cuticula cu ajutorul forfecuței sau a frezei special destinate acestei operațiuni
  • Se pilește unghia naturală pentru a îndepărta luciul natural al acesteia
  • Se aplică un strat de Base Coat – acesta ajută la protejarea unghiei
  • Se usucă în lampă
  • Se aplica primul strat de ojă semipermanentă Canni fară să punem în lampă
  • Se apropie magnetul Canni de primul strat de oja semipermanentă și se obține efectul de Cat Eye dorit
  • Se usucă în lampă
  • Se aplică un strat subțire de Canni Top Coat
  • Se usucă în lampa UV

Așadar, pentru o manichiură cu ojă semipermanentă Canni cu efectul Cât Eye 3D se folosește un magnet special. Acesta este secretul prin care veți obține cel mai unic și frumos model pe unghiile voastre. Vara poate veni, voi veți ști cum să obțineți unghii unice și de lungă durată cu un model 3D Cat Eye incredibil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial