My Quest for Wellth by Sorina Fredholm: Regatul ciupercilor cu putere de vindecare, cu Tero Isokauppila, fondatorul Four Sigmatic (VIDEO)

Îmbarcă-te alături de Sorina Fredholm într-o călătorie care cu siguranță te va convinge să aderi la un stil de viață mai sănătos și mai împlinit!

My Quest for Wellth by Sorina Fredholm: Regatul ciupercilor cu putere de vindecare, cu Tero Isokauppila, fondatorul Four Sigmatic (VIDEO)

Sorinei îi place să creadă că este un luptător al wellness-ului atât pentru ea, cât și pentru comunitatea ei. Căutarea constantă pentru cât mai multe cunoștințe a adus-o în California, unde a intervievat o serie de experți despre cele mai noi tendințe de wellness. De la vânătoarea de superalimente, la ritualuri șamanice moderne sau modă vegană, acest documentar explorează metode de a trăi mai sustenabil și mai conștient și de a găsi soluții pentru o viața mai fericită și, mai ales, mai sănătoasă!

Poți urmări documentarul de șapte episoade realizat în parteneriat cu Samsung Galaxy S10 și ELLE România pe www.elle.ro și pe www.sorinafredholm.com. În acest episod, Sorina a stat de vorbă cu Tero Isokauppila, fondatorul Four Sigmatic. Născut în țara cu cel mai mare consum de cafea, el a dus tradiția de sute de ani de a prepara ceai cu ciuperci la un alt nivel:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video