My Quest for Wellth by Sorina Fredholm: The Future of Fashion cu Emmanuelle Rienda, Partea I (VIDEO)

Îmbarcă-te alături de Sorina Fredholm într-o călătorie care cu siguranță te va convinge să aderi la un stil de viață mai sănătos și mai împlinit!

My Quest for Wellth by Sorina Fredholm: The Future of Fashion cu Emmanuelle Rienda, Partea I (VIDEO)

Sorinei îi place să creadă că este un luptător al wellness-ului atât pentru ea, cât și pentru comunitatea ei. Căutarea constantă pentru cât mai multe cunoștințe a adus-o în California, unde a intervievat o serie de experți despre cele mai noi tendințe de wellness. De la vânătoarea de superalimente, la ritualuri șamanice moderne sau modă vegană, acest documentar explorează metode de a trăi mai sustenabil și mai conștient și de a găsi soluții pentru o viața mai fericită și, mai ales, mai sănătoasă!

Poți urmări documentarul de șapte episoade realizat în parteneriat cu Samsung Galaxy S10 și ELLE România pe www.elle.ro și pe www.sorinafredholm.com. În acest episod, Sorina a stat de vorbă cu Emmanuelle Rienda, primul stilist de modă vegană. Urmărește prima parte a interviului și află cum aceasta a decis să nu mai promoveze folosirea pielii naturale, a celei exotice, a lânii sau a penelor. După ce a descoperit un nou val de designeri vegani, viziunea ei a determinat-o să lanseze primul Vegan Fashion Week:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video