(P) ELLE x H&M: Din culisele ședinței foto cu noua colecția de primăvară 2021 H&M

Inovația și sustenabilitatea au venit odată cu lansarea colecției de primăvară 2021 a H&M, realizată doar din texturi organice provenite din surse reciclabile.

(P) ELLE x H&M: Din culisele ședinței foto cu noua colecția de primăvară 2021 H&M

Întotdeauna un film de making of al unei ședințe foto îți arată atmosfera reală și modul în care lucrează și comunică oamenii între ei la un astfel de proiect. Ei bine, de această dată, este vorba despre un shooting cu ELLE și H&M, iar protagonistele noastre au fost Alice Cavaleru, Alina Ceușan, Alina Eremia, Alina Tanasă, Ana Morodan, Carmen Grebenișan, Codrina Apostol, Dana Rogoz, Diana Cosmin, Diana Enciu, Doina Ciobanu, Ioana Grama, Laura Giurcanu, Lorena Buhnici, Sânziana Negru și Sorina Fredholm, toate susținătoare ale conceptului de modă sustenabilă.

Ne-am bucurat că au „îmbrățișat' noua colecție inspirată de nonșalanța minimalistă a anilor ’90, dar și mai tare ne-a bucurat faptul că fiecare dintre acestea s-a lăsat stilizată de noi cu piesele în nuanțe de bej, negru, ivory sau alb, toate realizate din bumbac organic sau reciclat, piese ce fac parte din colecția H&M de primăvară 2021. Lansarea noii colecții va fi pe 25 martie în magazinele din toată țara și pe hm.com și vă garantez că merită să mergeți să o vedeți.

Revenind însă la ședința foto, toate protagonistele noastre și-au spus părerea despre sustenabilitatea în modă, iar discuțiile au ajuns departe. Pe scurt, fiecare dintre noi trebuie să contribuim cu pași cât de mici la susținerea modei sustenabile. Și iată că H&M ne-a venit în ajutor chiar cu această colecție pentru primăvară 2021. Materialele celor 25 de piese sunt atât de plăcut de purtat, iar piesele extrem de ușor de stilizat. Și o spun din proprie experiență! Inspiră-te și tu de la influencerii noștri și schimbă-ți viziunea despre modă!

Încă ceva: urmărește mereu Programul de Loialitate Hello Member, pentru că de acolo vei afla tot ce este nou în materie de modă sustenabilă, iar H&M te și premiază pentru acțiunile tale! Dacă vii la cumpărături în magazin cu propria pungă primești 10 puncte de loialitate, iar dacă reciclezi hainele pe care nu le mai porți primești 15 puncte de loialitate, dar și un voucher bonus digital.

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video