Making of Editorial The kids are alright!

Mai ales când se pot juca în voie în ținutele moderne, dinamice și actuale din colecția TEX Back to School! Fie că emană modă cu chef de școală sau modă cu chef de joacă, piesele colecției acoperă orice capriciu vestimentar al micuților tăi! Descoperă atmosfera din culisele acestui shooting!

Making of Editorial The kids are alright!

Nu este ușor să realizezi ședințe foto cu copii, dar Cristina Craciun a constatat că poate fi extrem de amuzant!

Recunosc că în momentul în care am decis să realizăm acest photo shooting cu colecția de toamnă TEX – Back to School, dedicată copiilor, am avut un mic stres legat de logistica de a avea șase copii pe set. Chiar și cine nu are copii realizează ce înseamnă o asemenea trupă pusă pe șotii, mai ales că în curtea Andreei Goia, fotografa noastră, au găsit o adevărată oază unde îi fascina totul — Zorica, câinele ciobănesc al Andreei, căsuța din copac sau broaștele țestoase din iaz; cei mici ar fi făcut orice, doar să stea cuminți nu.

De aceea m-am bucurat că le-au plăcut hainele semnate de echipa de creație TEX by Carrefour, au pozat răbdători, iar în pauze s-au jucat în voie îmbrăcați cu ele, hainele nefiind doar cool și moderne, ci și extrem de confortabile, ideale pentru energia lor. Iar fetele au făcut o adevărată prezentare de modă, probând toate ținutele, cu care și-ar fi dorit să facă mult mai multe poze! Concluzia? The kids are all right!

Recomandari
Unica.ro
Mai multe din video