Gina Pistol, declarații despre frumusețe și nevoia de validare din partea bărbaților

Gina Pistol, starul Antena 1 și prezentatoarea show-ului Asia Express, a vorbit despre relația ei cu frumusețea și nesiguranțele pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Gina Pistol, declarații despre frumusețe și nevoia de validare din partea bărbaților

Gina Pistol a vorbit despre nesiguranțele pe care le-a avut de-a lungul timpului și despre complimentul pe care l-a primit în liceu.

„Când eram mică, toată lumea îmi spunea, ‘Vai, ce copil frumos!’, ‘Vai ce fată frumoasă o să fie Gina!’. După care a fost perioada adolescenței unde faptul că eram o fată puțin mai retrasă, nu eram foarte îndrăzneață și atunci în liceu erau în vogă fetele care erau mai îndrăznețe și care chiuleau cu băieții sau erau mai libertine. Țin minte că atunci mi-a spus un băiat pe care eu îl simpatizam, de fapt toată școala îl plăcea, tot liceul, s-a uitat la mine și mi-a spus, ‘Ce ochi frumoși ai!’. Pe mine nu prea mă băgau băieții în seamă și zic ‘ia uite, sunt drăguță’.”

„Am avut perioada mea de nesiguranță. Cred că orice femeie, care nu e crescută cumva într-un anumit fel, are această nesiguranță într-o perioadă a ei. Că e adolescența, că e perioada imediat după adolescență și cred că oarecum și bărbații din viața mea mi-au oferit nesiguranța asta. Pentru că niciunul dintre ei n-a vrut să-mi arate care este adevărata mea valoare și că mă apreciază, tocmai ca să nu… Cum mi-a spus mie un fost iubit, că l-am întrebat la un moment dat, reîntâlnindu-ne după mulți ani, ‘De ce nu mi-ai spus niciodată că sunt frumoasă?’. La care el mi-a răspuns, ‘Păi de ce să îți spun asta? Că aveam impresia că ți se urcă la cap și că mă poți părăsi’. Și oarecum, bărbații fac asta în mod conștient sau inconștient, fac femeia de lângă să nu se simtă foarte confortabilă în pielea ei, tocmai ca să nu o piardă.”

Gina Pistol ne-a dezvăluit că în prezent ea nu mai simte nevoia de această validare din partea bărbaților. „Acum eu nu mai am nevoie de ea. Bine, mai glumesc așa, uneori, cu omul drag, dar acum nu mai am nevoie de ea, tocmai pentru că mă cunosc foarte bine. Și ca să te cunoști foarte bine, trebuie să treci așa puțin prin viață.”

Urmărește video-ul de mai jos și află ce crede Gina Pistol despre nevoia de validare din partea bărbaților și ce sfaturi are pentru adolescentele care o urmăresc.

Foto: Vlad Chirea

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video