#ELLEnutace LIVE: Despre educație sexuală

Urmărește emisiunea #ELLEnutace, o conversație despre necesitatea educației sexuale și cele mai frecvente întrebări ale adolescenților, cu Adriana Radu (Sexul vs. Barza).

#ELLEnutace LIVE: Despre educație sexuală

Astăzi vorbim cu Adriana Radu (fondatoarea Sexul vs. Barza) despre necesitatea educației sexuale în școli, despre munca ei de a educa tinerii prin intermediul unui canal de YouTube și despre cele mai frecvente întrebări pe care le primește din partea lor. 

SEXUL vs. BARZA este prima platformă de educație sexuală în format video din România și dezbate subiecte precum sarcina, contracepția, minoritățile sexuale, menstruația sau infecțiile cu transmitere sexuală.

Educația pentru sănătate, o materie opțională ce cuprinde și noțiuni de educație sexuală, este studiată de doar 7% dintre elevii din România. Asta în condițiile în care România este țara cu cele mai multe mame minore din Europa și Organizația Mondială a Sănătății consideră că sănătatea reproductivă este esențială pentru bunăstarea emoțională și fizică a indivizilor, cuplurilor și familiilor.

OMS: Informațiile adecvate și corecte despre sănătatea sexuală și consilierea ar trebui să fie disponibile tuturor tinerilor, fără discriminare și stigmă.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video