ELLE on TV: Episodul 2, Sezonul 1

Știm că o imagine face cât o mie de cuvinte, așa că revista ELLE este acum și la TV! Prin urmare, dragi ELLE girls, de acum ne veți găsi în fiecare duminică la ora 14:30 pe PRIMA TV, la emisiunea ELLE on TV.

ELLE on TV: Episodul 2, Sezonul 1

În această ediție vom explora împreună garderoba Ralucăi Valache (care este nu numai o fashionistă redutabilă, ci și un designer talentat), vom afla opinia unui medic obstetrician despre numărul alarmant al nașterilor prin cezariene (suntem convinși că viitoarele mame vor să știe care sunt avantajele nașterii naturale) și vom călători până la Shanghai, alături de Antonia și Alex Velea, care au fost protagoniștii unei spectaculoase ședințe foto pentru coperta noastră din octombrie.

La rubrica de frumusețe, editorul nostru, Alice Bursuc, îți împărtășește secretele unui ten luminos. Alice a descoperit patru aliați de nădejde pentru efectul de iluminare a feței și suntem siguri că vreți să-i aflați și voi!

Și pentru că un pic de frivolitate n-a omorât pe nimeni, haideți să vedem cum putem purta sacoul cu paiete! Pentru că se știe: nu există piese prea extravagante pentru o adevărată pasionată de modă! Așa că editorii noștri de modă au integrat sacoul cu paiete în două ținute diferite, dar la fel de reușite. Descoperă alături de Domnica Mărgescu și Cristina Crăciun cum ai putea purta tu un sacou plin de strălucire! Pentru că, în acest sezon, paietele sunt obligatorii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video