Making of: ELLE Stylish Shopping Session (VIDEO)

Află ce și-au achiziționat vedetele în cadrul Stylish Shopping Session, un eveniment marca ELLE România & București Mall - Vitan.

Making of: ELLE Stylish Shopping Session (VIDEO)

Pe 4 decembrie vedetele au participat la Stylish Shopping Session, un eveniment marca ELLE România & București Mall – Vitan.

Vedete precum Andreea Bălan, Amalia Enache și Elena Gheorghe au participat la o sesiune de cumpărături în București Mall – Vitan (Calea Vitan 55-58) alături de stiliștii ELLE.

Mark Stam a ales să își achiziționeze o pereche de ghete, în timp ce Sonia Argint a ales mai multe articole sportive, potrivite pentru acest sezon.

Anca Serea ne-a dezvăluit că a făcut cumpărături mai ales pentru cei mici, iar Monica Bîrlădeanu ne-a arătat accesoriile achiziționate pe parcursul sesiunii de shopping.

După sesiunea de shopping vedetele s-au răsfățat cu o cupă de șampanie și o selecție de dulciuri delicioase și s-au dat o tură în caruselul magic București Mall – Vitan.

Mulțumim sponsorului nostru, București Mall – Vitan, precum și partenerilor pentru sprijinul acordat: Florăria Iris, Martini, Evian.

Urmărește materialul video și descoperă cum s-a desfășurat evenimentul ELLE Stylish Shopping Session:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video