ELLE New Media Awards 2019: Atmosferă (VIDEO)

Pentru al patrulea an consecutiv, ELLE a desemnat cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online.

ELLE New Media Awards 2019: Atmosferă (VIDEO)

Influencers, vedete, designeri, prieteni și colaboratori ai revistei, muzică bună, ținute de garden party reunite sub dress code-ul #RomanceIsNotDead: iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai așteptate petreceri a sezonului, desfășurată la Clubul Diplomatic.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor opt categorii ELLE Blogging Awards, votați în exclusivitate de public pe site-ul elle.ro.

Ioana Grama a câștigat premiul pentru cea mai influentă personalitate în zona de Fashion, iar trofeul Lifestyle Influencer i-a revenit Alinei Ceușan.

Adela Popescu (adelapopescu.eu) a primit trofeul Best Celebrity, iar Irina Deaconescu a fost desemnata vlogger-ul anului 2019.

Pentru al treilea an consecutiv Mihai Jurcă (www.mihaijurca.ro) a fost desemnat cel mai bun blogger de turism, iar Mihaela Sava (laprajiturela.ro) a primit în premieră trofeul pentru cel de cel mai bun blogger de food.

Andreea Balaban (www.andreeabalaban.ro) a primit trofeul pentru cel mai bun blogger de beauty, pentru al treilea an consecutiv. Titlul de Best Newcomer i-a revenit Oanei Cosânzeana.

Gazdele evenimentului au fost Maurice Munteanu și Alina Ceușan. Pe scenă au mai urcat Minelli, artista care a cucerit topurile muzicale din România, care a susținut un scurt recital, și Rengle și Taraful Emil Poke, care au încins atmosfera și i-au provocat la dans pe invitații galei.

Toţi cei prezenți s-au bucurat să fie alături de revista ELLE, acceptând fără rezerve provocarea redacției de a adopta ineditul dress-code „Romance Is Not Dead’. La reușita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment: Maison Christian Dior, Foreo, Glo, Strongbow și MG Blănuri.

Ne-au fost alături și partenerii noștri: Martini, Evian, Purple Flowers, Baden 11, Music Gear, Clubul Diplomatic, cărora le mulțumim mult pentru sprijin!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video