ELLE INTERVIU: Tiberiu Căpudean – despre FAMILY, o expoziție mai puțin tradițională

ELLE a vorbit cu Tiberiu Căpudean, fotograful care a surprins în imagini familiile mai puțin tradiționale, pe care le poți vedea în cadrul expoziției FAMILY de la Muzeul Național de Artă Contemporană, în perioada 11-28 octombrie.

ELLE INTERVIU: Tiberiu Căpudean – despre FAMILY, o expoziție mai puțin tradițională

Fotograful Tiberiu Căpudean ne prezintă expoziția FAMILY, o selecție de imagini care întruchipează familia mai puțin tradițională, cea formată din doi bărbați, „o continuare firească”, așa cum o descrie el, a proiectului NAKED. Tiberiu a primit în luna iulie a acestui an, din partea KulturForum Europa, The European Tolerance Award.

„FAMILY s-a născut la un an după NAKED. A fost o continuare firească. Am vrut să surprind intimitatea și dragostea dintre doi bărbați. Să arăt firescul unei astfel de relații. FAMILY este o călătorie emoțională. Este un proiect atât vizual, cât și narativ. Îmi doresc să pot da o față și o voce celor pe care homofobii îi urăsc fără să-i cunoască măcar. Vreau să înțeleagă că nu suntem atât de diferiți și că sexualitatea noastră nu ne definește ca oameni”, spune Tiberiu.

Poți admira fotografiile în perioada 11-28 octombrie la Muzeul Național de Artă Contemporană din București, în cadrul orelor de vizitare a muzeului.

Urmărește interviul cu Tiberiu Căpudean și află mai multe atât despre expoziția FAMILY, cât și despre proiectele realizate până acum:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din video