ELLE a încercat…CLEARLIFT, laserul non-invaziv

Rubrica "ELLE a încercat" migrează din versiunea printată a revistei Elle România și către versiunea video! Te așteptăm să "încercăm" împreună cele mai noi tendințe în materie de fashion, beauty & lifestyle!

ELLE a încercat…CLEARLIFT, laserul non-invaziv

Am testat încă un laser, de data aceasta unul care transmite energie în profunzimea pielii, acționând ca un impuls pentru producția de colagen, cu efecte diferite, de la lifting, la eliminarea aspectului inestetic al porilor sau redensificarea pielii. Se numește ClearLift!

Dacă simți nevoia să faci ceva pentru a te simți mai tânără în propria piele, poți încerca ceea ce noi deja am supus testului, mai exact terapia ClearLift – un laser creat de Alma Lasers – importat și distribuit în exclusivitate în România prin Estetiq Solutions (www.estetiq.ro) care, prin unde de lumină și energie, ajută pielea să producă mai mult colagen.

ClearLift se încadrează categoric în liga celor mai performante lasere, iar pentru a ne convinge, am mers la profesor dr. Ioan Nedelcu, printre primii medici specialiști din țară care a avut acces la ClearLift, acesta spunându-ne că „pulsațiile de energie generate de ClearLift remodelează trăsăturile, produc efect de lifting și îmbunătățesc calitatea epidermului„.

Și pentru că fumusețea nu trebuie să doară, laserul acesta nu pișcă, nu arde, nu înțeapă, nu produce nici un disconfort, așa cum ne și așteptăm de la o tehnologie actuală. Tenul matur se bucură cel mai mult de efectele laserului ClearLift, datorită beneficiilor sale de lifting (cum se deduce și din nume), dar prin selecționarea diferiților parametri disponibili, poate fi folosit pe orice tip de piele, indiferent dacă ai 20 de ani, 30 sau 60, făcându-l foarte versatil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video