ELLE a încercat… B-SELFIE, primul filler sub forma unui plasture (VIDEO)

Rubrica "ELLE a încercat" migrează din versiunea printată a revistei Elle România și către versiunea video! Te așteptăm să "încercăm" împreună cele mai noi tendințe în materie de fashion, beauty&lifestyle!

ELLE a încercat… B-SELFIE, primul filler sub forma unui plasture (VIDEO)

Nu-i așa că te-ai gândit că pentru a arăta impecabil ai nevoie de o echipă întreagă de specialiști, de o multitudine de creme de utilizat și procedee de urmat? Acum lucrurile s-au schimbat. Specialiștii au creat primul filler care se aplică asemenea unui plasture și pe care îl poți folosi chiar din interiorul casei tale.

Cu ajutorul micro-acelor, care au o grosime de aproximativ ¼ din firul uman de păr și sunt create din substanțe active cristalizate, acidul hialuronic și factorul de creștere (EGF) penetrează barierele pielii, ajungând în cele mai profunde straturi ale dermului, acolo unde nicio cremă nu poate acționa.

B-SELFIE a fost lansat recent și pe piața din România și îți propune o gamă variată de produse, în funcție de problemele și zonele pe care vrei să le tratezi. Așa a apărut filler-ul dedicat conturului ochilor, a cărui misiune este umplerea ridurilor perioculare sau a linilor de expresie formate în jurul ochilor. Pentru zona buzelor, a fost conceput B-SELFIE Volume, menit să aducă volum buzelor, să ridice arcul lui Cupidon și să redefinească conturul buzelor. Umplerea șanțurilor nazolabiale este acum posibilă cu B-Selfie Ageless. Acesta reduce cuta dintre nas și marginea buzei, oferindu-ți un zâmbet fără vârstă care va atrage toată atenția. SMOOTH este cel de-al patrulea produs conceput special pentru a șterge de pe chipul tău așa numitele coduri de bare', ridurile ce se formeaza deasupra buzei superioare, în special în cazul fumătorilor.

Indiferent pe care alegi sa îl folosești, toate iți vor garanta efecte imediate, micro-acele din acid hialuronic având nevoie de doar două ore pentru a ajunge până în cele mai profunde straturi ale pielii și pentru a obține efectul de reîntinerire (ce durează până la o săptămână). Fie că mergi la o petrecere, ai o întâlnire importantă sau pur și simplu vrei să arăți bine în vacanță, poți obține un efect de reîntinerire instant, fără durere, fără sângerare și fără să fie nevoie să mergi la un cabinet specializat.

Produsele B-SELFIE sunt disponibile pe emag.ro și în saloanele partenere, la prețul de 130 de lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video