Dior Fragrance Lovers – Andrei Cavassi

Primul boutique „Maison Christian Dior” din România se va deschide mâine în Bucureşti, în Băneasa Shopping City, prilej cu care debutăm seria de filme Dior Fragrance Lovers, avându-l ca protagonist pe violoncelistul Andrei Cavassi.

Dior Fragrance Lovers – Andrei Cavassi

Pasiunea pentru parfumuri a marcat dintotdeauna istoria casei Dior. Înarmată cu această moştenire, „Maison Christian Dior' a fost creată pentru a ne putea împărtăşi dragostea pentru parfumuri şi a celebra stilul de viaţă hedonist, epicurian, la care ţinea atât de mult Christian Dior.

Andrei Cavassi, violoncelist pasionat dintr-o lungă descendență de muzicieni și fragrance lover, ne împărtășește pasiunea sa pentru parfumerie.
Debutăm seria Dior Fragrance Lovers prin ochii și simțurile sale…Andrei este Ambre Nuit.

În colecţia generoasă, compusă din 22 de parfumuri, parfumurile clasice se îmbină cu noile apariţii. Flacoanele emblematice se perindă prin spaţiul luminos, într-o paletă veselă de culori. Ambre Nuit şi Cologne Royal stau lângă Thé Cachemire, cel cu note blânde de mosc, lângă fermecătorul floral Sakura sau splendidul Jasmin des Anges – o adevărată odă închinată iasomiei din Grasse. Maison Christian Dior este declaraţia de dragoste a casei Dior pentru parfumuri – şi a dumneavoastră deopotrivă.

Descoperă întreaga colecție din 10 noiembrie în Băneasa Shopping City.

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video