Alina Eremia, dezvăluiri despre munca din spatele scenei, noua ei piesă și relația cu fanii

Prezentă la The Artist Awards, eveniment la care a susținut un recital, Alina Eremia a stat de vorbă cu ELLE despre noua ei piesă și cât se implică în realizarea melodiilor, dar și a videoclipurilor sale.

Alina Eremia, dezvăluiri despre munca din spatele scenei, noua ei piesă și relația cu fanii

Alina Eremia s-a numărat printre artiștii care au fost prezenți la prima ediție The Artist Awards și ne-a vorbit despre ținuta pe care a purtat-o, piesa vestimentară care se află pe lista ei de must-have, cea mai recentă achiziție fashion, dar și cea mai nouă piesă a ei, Printre cuvinte.

„Versurile sunt întotdeauna inspirate din viața mea, în mare parte din ele, pentru că sunt personale și așa pot să scriu cel mai bine din perspectiva mea, pentru că am trăit lucrurile alea și știu că doar lucrurile care sunt cu adevărat autentice ajung la oameni”, ne-a mărturisit Alina.

Cât despre munca ei în spatele scenei, Alina spune: „Este o agitație totală… Eu sunt mai mult decât încântată de ceea ce fac și cred că asta este cel mai important”.

Urmărește video-ul de mai jos și află ce spune Alina Eremia despre cum au primit fanii noua ei melodie, ce urmează pe plan muzical și cât se implică în realizarea videoclipurilor.

Citește și:
ELLE Song Connection | Alina Eremia (VIDEO)

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video