Adelina Pestrițu, declarații despre presiunea din social media: „Ar fi exagerat din partea mea să pretind oamenilor să mă iubească”

Adelina Pestrițu este nominalizată la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019 din America la categoria Best Romanian Influencer și a stat de vorbă cu ELLE despre cum este să fii femeie în social media.

Adelina Pestrițu, declarații despre presiunea din social media: „Ar fi exagerat din partea mea să pretind oamenilor să mă iubească”

Adelina Pestrițu ne-a vorbit cu sinceritate despre presiunea pe care o simte din partea fanilor care o urmăresc pe conturile de socializare.

„Ar fi exagerat din partea mea să pretind oamenilor să mă iubească. Indiferent că eu consider că fac lucrurile așa cum trebuie, ca la carte, oamenii evident că au păreri împărțite. Bineînțeles că, în proporție de 70 la sută, sunt oameni care mă plac, oameni care mă urmăresc în fiecare zi și cei care sunt în comunitatea mea nu sunt pentru a mă critica sau pentru a mă certa pentru lucrurile pe care le fac”, ne-a declarat Adelina Pestrițu.

„Am învățat odată cu timpul să trec peste toate aceste critici și peste acest feedback nu neapărat pozitiv”, a mai adăugat ea.

Urmărește video-ul de mai jos și descoperă un interviu sincer despre obstacolele cu care Adelina Pestrițu s-a confruntat în social media, părerile negative ale altor persoane publice și cum a reușit să le depășească.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Citește și:
Ilinca Vandici, despre depresia postnatală: Am încercat să fac față singură depresiei postnatale, dar n-am reușit în totalitate'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video