Actrița Diana Sar ne spune care este secretul unui ten perfect

Diana Sar, actrița pe care o poți urmări în serialul Vlad, pe ProTV, ne-a dezvăluit care este secretul unui ten perfect.

Actrița Diana Sar ne spune care este secretul unui ten perfect

Diana Sar și-a început cariera ca model, ea colaborând pentru diverse shooting-uri cu ELLE România, iar în prezent aceasta joacă un rol important în serialul Vlad, care se difuzează pe ProTV.

Diana ne-a vorbit despre stilul ei vestimentar. „Nu mi-am format neapărat un stil, adică îmi place să fiu versatilă. Adică uneori îmi place să fiu elegantă, alteori să mă duc sport, alteori edgy. Mai nou am început să mă duc și către latura asta, depinde de eveniment și de temă.”

Totodată, ea ne-a dezvăluit care este secretul unui ten perfect. „Să-l demachiez mereu. Orice ar fi fetelor, demachiați-vă! Adică eu dacă ies în oraș și se întâmplă să nu mai dorm acasă, opresc la farmacie să-mi iau un demachiant, nu se poate. Cremă dimineața și uite un secret pe care l-am învățat de la Salma Hayek. Ea a spus într-un interviu ca dimineața să nu îți cureți tenul, să îl speli doar cu apă, pentru că sunt anumite lucruri care se formează peste noapte și îți țin tenul foarte bine. Poți să te speli cu apă și să îți dai cu cremă.”

Urmărește în continuare ce dezvăluiri face Diana Sar despre Inna și cum s-a simțit la filmarea videoclipului alături de aceasta.

Citește și:
Laura Giurcanu, despre ce conținut și-ar dori să vadă mai mult pe YouTube și ce ar schimba dacă ar lua totul de la capăt (VIDEO)

Foto: Instagram (@dianasar)

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video