ELLE who’s next: Marta Popescu

Afla de pe acum, prin intermediul proiectului #ELLEwhosnext, care sunt starurile modei romanesti de maine.

ELLE who’s next: Marta Popescu

Marta Popescu e foarte tanara, a fotografiat mult si are de gand sa o faca in continuare. Mai ales pentru ca stilul ei colorat i-a adus pana acum atatia fani. Peste 145 de mii de oameni o urmaresc pe contul de Facebook pe care isi publica fotografiile, unele dintre ele reunite in proiecte consistente, cum este „Iubesc', si 17 mii ii urmaresc contul de Instagram, semn ca Marta, chiar daca nu este cea mai experimentata fotografa din Romania, este cu siguranta una dintre cele mai populare.

ELLE: Vorbeste-mi, pe scurt, despre ceea ce faci.
Marta Popescu: Iubesc expresivitatea, privirile puternice si oamenii extrovertiti, probabil din acest motiv am fost mereu atrasa de fotografia de studio! Mereu mi-a placut sa lucrez cu oamenii si sa-i descopar in toata splendoarea lor. Imi place sa lucrez cu lumini dure, umbre puternice, contraste mari, mi se pare ca asa accentuez trasaturile unui om.

ELLE: Care crezi ca sunt principalele calitati pe care ar trebui sa le aiba o fotografie de moda in ziua de azi?
M.P.: M-am saturat de culori puternice, lucruri incarcate si accesorii fara rost. Am inceput sa iubesc din ce in ce mai mult minimalismul si as vrea sa-l regasesc din ce in ce mai des, atat in moda cat si in fotografie.

ELLE: Ce te inspira azi?
M.P.: Sunt foarte dezorganizata, dar probabil datorita acestui lucru imi vin cele mai bune idei. Sunt spontana si nu imi este frica de provocari noi, controlez orice situatie cu mult calm si incredere.

ELLE: La modul ideal, unde te vezi peste cinci ani?
M.P.: Cel mai probabil voi pleca o perioada din tara, vreau sa evoluez si sa cunosc lume noua. As vrea sa plec in America si sa lucrez acolo in propriul meu studio foto din New York. Momentan sunt vise, dar cu munca si perseverenta nimic nu este imposibil!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din uncategorized