ELLExHUAWEI: Sore & Lidia Buble Fashion Forward

Sore și Lidia Buble sunt protagonistele unui editorial fashion inspirat dintr-un viitor apropiat în care ochelarii de soare au microfon, iar bateria telefonului nu te ia niciodată prin surprindere.

ELLExHUAWEI: Sore & Lidia Buble Fashion Forward

Le-am provocat să poarte ținute über-fashion, cele mai cool și mai noi gadget-uri de la Huawei drept accesorii și le-am luat la întrebări despre modă, muzică, social media, dar și tehnologie.

  • Lidia poartă salopetă din stofă de lână, Philosophy, magazinul Distinto Boutique, și telefon Huawei Mate 40 Pro. Sore poartă rochie-sacou din stofă de lână, Cristina Săvulescu.

ELLE: Cum arată în acest moment industria muzicală din România, în viziunea ta? Ce are din plin, ce îi lipsește?
Sore: Îmi place faptul că aud foarte multă muzică bună de la compozitori noi și îndrăzneți, însă cred că mi-ar plăcea să aud mai multă diversitate muzicală și să o observ și stilistic. Dar, în același timp, e cumva normal să tindem toți să îmbrățișăm anumite trend-uri.
Lidia Buble: Ca o mare pizza cu „de toate”. Din păcate, nu toți au compoziția potrivită de aluat, iar unii nici cuptorul indicat. În ultimul timp, gusturile publicului s-au schimbat și, într-un sfârșit, au început să aprecieze calitatea și nu cantitatea.

ELLE: Cum îți vezi locul în această industrie în acest moment? Ce ai vrea să mai faci? Ce potențial simți că merită să explorezi în continuare?
S.: De fel, sunt critică si analitică în ceea ce mă privește. Nu sunt niciodată mulțumită în totalitate, așadar la întrebarea „Ce ai vrea să mai faci?” răspunsul este: „Foarte multe”. Sunt conștientă că mi-am făcut loc în industrie ca fiind o rebelă veselă, apoi am mers către the girl next door, toate în concordanță și cu evoluția vieții personale. Însă, acum, simt că a venit momentul să îmi îmbrățișez din nou latura curajoasă, îndrăzneață și sensibilă, în același timp.
L.B.: Ca să păstrez analogia, eu încă mai lucrez la „cuptorul meu”. Am rețeta mea, ingredientele cele mai bune, dar aștept să zidesc un cuptor „napoletan”, care să-mi coacă o „pizza vera”. (râde)

ELLE: Resimți o presiune din apartenența la industria muzicală? Cum se manifestă ea?
S.: Cred că orice artist simte presiune. Ca artist, prin definiție, ai nevoie de aprecieri și confirmări. Pentru că tot ceea ce comunicăm face parte din noi, sunt lucruri și trăiri personale. Dar, în același timp, ne hrănim din energia publicului și ea ne dă combustibil să mergem mai departe, să îndrăznim mai mult. Firea mea nu mă lasă să mă liniștesc, să zic vreodată: „Gata! I made it”. Mereu e presiunea să fac mai bine, mai mult, mai puternic. E un bagaj greu de cărat, dar… așa sunt eu.
L.B.: Presiune? Nu cred că ăsta e cuvântul. Există o obligație nescrisă de a nu plictisi și de a nu te blaza. Publicul cere mereu mai mult și mai divers, iar tu ai un timp scurt în care să răspunzi. Nu doar muzical. Pentru că și asta plictisește repede. Pachetul e complet și, de cele mai multe ori, extrem de epuizant.

Fotografii: Tibi Clenci
Realizatoare: Domnica Mărgescu
Interviu: Denisa Coman

Citește continuarea în ELLE IANUARIE 2021!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle