ELLE Octombrie 2017

Descopera ELLE octombrie, un numar cu interviuri unul si unul, in care ne-am bucurat de niste interlocutoare extraordinare: Alexandra Dinu, Brigitte Macron, Alexandra Nechita! Iti garantam ca nu-l vei putea lasa din mana!

ELLE Octombrie 2017

Citeste in ELLE octombrie 2017:

ELLE FASHION – MODA AZI: DIVERSITATE SAU IPOCRIZIE? – Putina controversa, putina sinceritate, putina extravaganta si gata – avem reteta unui show perfect. Maurice Munteanu analizeaza cat se poate de realist fenomenul diversitatii in moda, folosit ca instrument de marketing.

ELLE AGENDA – CARTILE LUNII OCTOMBRIE – Luna aceasta, ELLE iti propune cateva carti care au ca eroine principale femei din diverse epoci, cu povesti extraordinare, care sa te inspire in lungile seri de toamna.

ELLE INTERVIU – IN ABSENTA TA – Ce s-ar intampla cu familia ta, cu sotul, copilul, fratele tau daca ai fi rapita si torturata ani de zile si apoi ai aparea brusc in viata lor? Creatorii noului serial „Absentia' au croit o poveste super captivanta pornind de la aceasta intrebare, iar ELLE a stat de vorba cu protagonistii principali.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: SOMNUL DE FRUMUSETE – Nu-i asa ca minutele trec lenese, atunci cand astepti sa-si faca efectul o masca de fata sau de par? Tratamentele care actioneaza pe timpul noptii iti asigura un somn de frumusete care sa-si merite pe deplin numele.

ELLE BEAUTY – DESPRE RUJURI, FEMINITATE SI ESTETICA – O discutie relaxata cu Peter Philips, director creativ Dior Make-up, despre cele mai noi si mai seducatoare rujuri lansate de legendara casa pariziana.

ELLE HEALTH – DESPRE CANCER DE SAN, DIAGNOSTIC SI FRICI – Reporterul ELLE, Ioana Ulmeanu, a stat de vorba cu Elena Claudia Toma, medicul care depisteaza cancerul de san, pentru a afla cum te simti atunci cand esti nevoita sa dai una dintre cele mai neplacute vesti pe care le poate primi o femeie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle