ELLE APRILIE 2018

ELLE APRILIE 2018

ELLE FASHION – #MFW – Află direct de la sursă ce s-a întâmplat cu adevărat la Milano Fashion Week într-un reportaj exclusiv, care îți spune tot ce trebuie să știi despre colecțiile de toamnă-iarnă 2018/2019.

ELLE FASHION – TOMMY HILFIGER: BABY, YOU CAN DRIVE MY CAR! – Tommy Hilfiger a „migrat' la Milano, unde a prezentat, în cadrul Sâptămânii Modei, nici mai mult, nici mai puțin de trei colecții: TommyXGigi și Hilfiger Collection pentru bărbați și femei. Află detaliile unui show incendiar!

ELLE FASHION – DESPRE PREȚUL CORECT ȘI NOUA ISTERIE A PANTOFILOR SPORT – Te întrebi, oare, de ce ai ajuns să plătești pentru perechea ta de Triple S de la Balenciaga mai mult decât pe orice sandale de seară din mătase? Maurice Munteanu îți explică cu argumente de ce.

ELLE INTERVIU – UN DIALOG DESPRE MODĂ CU DESIGNERUL ERMANO SCERVINO – Originar din Florența, Ermano Scervino, designerul și co-fondatorul casei de modă cu același nume, a trăit dintotdeauna o poveste de dragoste cu moda.

ELLE FENOMEN – UNDE ESTE ACASĂ? – România se confruntă cu o criză a migrației – și nu din cauza celor care vin, ci a celor care pleacă. Un om care a plecat îți explică motivele pentru care, fără să îi fie defel simplu, a ales să să nu mai considere această țară acasă.

ELLE FENOMEN – UNIVERSURI PARALELE – Bulele de pe rețelele de socializare, alegerile pe care algoritmii le fac în locul nostru și falsurile pe care le înghițim pe nemestecate afectează fiecare compartiment al vieților noastre, de la drame cotidiene la evenimente istorice. Ce e de făcut?

ELLE BEAUTY – CE SE POARTĂ, CUM SE POARTĂ – În lunile calde, schimbăm foaia și ne supunem cu plăcere celor mai noi tehnici de machiaj, texturi, culori sau coafuri care să ne scuture de patina iernii și de rutina clasică. Află ce nuanțe primează în machiajul de primăvară-vară, ce contururi trasăm și cum ne coafăm.

ELLE HEALTH – INVESTIGAȚIILE MEDICALE CARE TE VIZEAZĂ – Fă-ți testele și analizele corecte, în funcție de vârstă, bagaj genetic și stil de viață, și află ce gratuități poți accesa prin medicul de familie sau angajator.

ELLE TRAVEL – STOCKHOLM: CÂND TRADIȚIA ÎNTÂLNEȘTE INOVAȚIA – Stockholm este cu siguranță unul dintre orașele noastre de suflet. Ne pare însă imposibil să nu-l îndrăgești, indiferent în ce context ajungi aici sau oricare ar fi lucrurile care îți fac inima să-ți tresalte. Pentru că, pur și simplu, Stockholm le are pe toate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle