Un an mai stilat!

M-am gindit sa preintimpin un posibil soc pe care l-ai avea descoperindu-ma intr-o pagina de reclama, chiar aici, in revista ELLE, dar nu numai.

Un an mai stilat!

Nu este vorba despre vreo crema sau un sampon, ci despre un DVD de moda si stil pe care l-am realizat impreuna cu prietena mea Andreea Raicu, ea insasi un model de eleganta si bun-gust in materie de moda.

Ne-am gindit ca publicarea unei carti de moda ar fi fost un proiect mult prea vanitos pentru gusturile noastre, dar si incomplet, in acelasi timp, pentru ca ne dorim ca oamenii sa inteleaga exact despre ce vorbim. Si, atunci cind vine vorba de moda, un enunt scris are un impact injumatatit daca nu este sustinut si de o imagine alaturata. Cu acest DVD ne propunem, in primul rind, sa desfiintam ideea conform careia stilul are legatura cu situatia financiara a femeilor, sau convingerea ca pentru a fi la moda trebuie sa spargi o banca.

Vorbim mult despre cele zece elemente pe care orice garderoba trebuie sa le contina (sacoul, pantalonul negru clasic, camasa alba etc…), despre cum sa cumperi cele mai „inteligente” piese – care sa para la fel de moderne si peste citiva ani –, despre cele mai intilnite dress code-uri si, evident, despre experientele noastre personale. Speram sa gasiti aceste informatii utile si, daca nu, asteptam criticile. Trebuie sa marturisesc ca acesta a fost cel mai greu proiect al vietii mele. Postura de „vedeta” sau „actrita” (asa cum ne numeau operatorii la filmare) m-a stresat ingrozitor, iar acum incerc sa-mi limitez pe cit posibil aparitiile publice, pentru ca nimic nu este mai solicitant ca senzatia de a fi „sub lumina reflectoarelor”.

Este decembrie, este sarbatoare, vor fi multe petreceri, cadouri si motive de socializare, asa incit redactia ELLE, care implineste in aceasta luna 13 ani de existenta, va doreste distractie placuta si un an nou cit mai stylish posibil!!!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle