INTERVIU: Andi Vasluianu – In continua schimbare

De la inceputul anului, Andi Vasluianu este prezent cam in toate filmele romanesti. Incepind cu 11 decembrie, il puteti vedea in Cealalta Irina, film premiat la TIFF si Anonimul. Adina Rosetti l-a provocat la o discutie sincera si a aflat cite ceva despre intilniri norocoase, bucuria jocurilor din copilarie si importanta tamplariei in cariera unui actor.

INTERVIU: Andi Vasluianu – In continua schimbare

In caz ca ati lipsit de la ultimele premiere romanesti featuring Andi Vasluianu, o sa va enumar eu cateva: Week-end cu mama (regia: Stere Gulea), Cea mai fericita fata din lume (regia: Radu Jude), Intalniri incrucisate (regia: Anca Damian), Calatoria lui Grüber (regia: Radu Gabrea).

Pe 11 decembrie, urmeaza Cealalta Irina (regia: Andrei Gruzniczki), film an care Andi joaca (uraaa, in sfarsit!) rolul principal. In acest timp, este angajat la Teatrul din Ploiesti (putem sa-l numim, asadar, „navetist”, pentru ca locuieste in Bucuresti), apare in reclame (dar nu exagerat de mult) si prin reviste glossy (dar numai daca este absolut necesar) si pregateste tinere sperante pentru examenul de la Actorie.

Iar daca intr-o zi il veti vedea jucand „Ratele si vanatorii“ prin Herastrau in compania altor actori celebri, sa nu va speriati! Dupa cum veti vedea mai jos, este felul lui de a-si mentine energia si inocenta…

Citeste continuarea in revista ELLE Noiembrie 2009.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle