EXCLUSIV: Jennifer Aniston – Despre o fata

Jennifer Aniston a fascinat pe toata lumea inca de pe vremea cind o intruchipa pe Rachel in serialul TV Prietenii tai. Dar chiar si dupa atita timp, presa de scandal tot nu o intelege pe deplin. Kristin Hahn, prietena ei cea mai buna, sondeaza apele calme din adincul marii zbuciumate care este aceasta fata de aur a Hollywood-ului.

EXCLUSIV: Jennifer Aniston – Despre o fata

Te ancearca un sentiment ciudat atunci cand ati dai seama ca una dintre prietenele tale cele mai bune e o persoana pe care aproape oricine de pe planeta crede ca o cunoaste. E chiar si mai ciudat cand treci pe langa un stand de ziare si-ti vezi prietena pe prima pagina a publicatiilor de scandal – aproape saptamanal – si esti pur si simplu uimit de contorsionarile si imaginile, demne de Cirque du Soleil, furnizate de acesti creatori de povesti din media.

Iar apoi ai parte de intamplari repetate cu restul cunoscutilor tai – familie, colegi – care au sfaturi si opinii pasionale sau pur si simplu simpatii pentru prietena ta, toate bazate pe ceea ce au citit an timp ce stateau la coada la bacania din cartier si pe care se simt obligati sa ti le impartaseasca, pentru ca tu esti prietena Prietenei.

Citeste continuarea in revista ELLE Noiembrie 2009.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din revista elle