ELLE STAR: Natalia Vodianova, o fata perfecta, o viata perfecta

De fiecare data cind o intilnesc pe Natalia Vodianova la Paris Fashion Week ramin cu privirea atintita asupra ei si visez la viata sa perfecta (sau aproape).

Foto:Frederic Caranda

ELLE STAR: Natalia Vodianova, o fata perfecta, o viata perfecta

Are 28 de ani, traieste intr-o casa minunata (eu o compar mereu cu un mini-palat) din Sussex, este casatorita cu Justin Trevor Berkley Portman (de care s-a indragostit la prima vedere!), mostenitorul uneia dintre cele mai instarite familii britanice, si are trei copii superbi – Lucas, Neva si Victor. Este unul dintre cele mai apreciate top-mo­dele din lume (numita si „Supernova”), este designerul pentru colectia de lenjerie „Natalia pour Etam” si detine Fundatia Naked Heart pentru copiii din Rusia, care se bazeaza pe un principiu foarte simplu: orice copil are nevoie de un loc sigur ca sa se dezvolte cit mai bine.

Ei bine, acum nu-ti ima­gina ca viata ei este chiar ca un film siropos de prost gust… Copilaria Nataliei a fost de-a dreptul traumatizanta. S-a nascut in orasul rusesc Nijni-Novgorod (fostul Gorki), a crescut intr-un mediu extrem de sarac, fara tata si la doar 11 ani a trebuit sa-si ingrijeasca sora handicapata. Ca sa supravietuiasca si sa-si ajute familia, Natalia a fost nevoita sa tina un stand de fructe intr-o piata impreuna cu o prietena. Modeling-ul a salvat-o, la 17 ani, de viata grea pe care o ducea si a transpus-o direct intr-un mediu luxos si glamour, in care Natalia s-a integrat perfect. De aici incolo, destinul ei a luat o intorsatura perfecta!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle