ELLE SPECIAL: Stylish materneElle

Anul acesta e un adevarat baby-boom in redactia ELLE. Cum probabil ca nu ne vom mai intilni prea curind cu o asemenea abundenta, ne-am hotarit sa profitam de situatie pentru a va demonstra ca poti fi Sexy, Stylish, Spirited chiar si „in aceasta conditie delicata“...

Fotografii: Sebastian Enache.
Fashion editor: Domnica Margescu.

Domnica Margescu

  • director de moda – 7luni

Pentru ca nu sint la prima sarcina, surprizele de genul „Uau, cit de repede si de radical mi se modifica corpul!” sau „Vai, parca simt niste fluturi in burta!” au disparut. In schimb, emotiile parca sint mai mari. Si asta din simplul motiv ca deja am poate prea multe informatii „tehnice”, de care uneori e mai bine sa te feresti. Cred ca relaxarea este cel mai important lucru in orice sarcina.

In ceea ce priveste corpul, schimbarea continua si rapida a acestuia este un aspect care nu poate fi neglijat. Pe mine, una, nu m-a deranjat foarte tare acest lucru. Insa trebuie sa recunosc ca de cite ori ma uit atent in oglinda nu pot sa nu ma compar cu perso­najul preferat al baietelului meu, Babar (un elefant!). Hmm… pentru citeva momente simt o usoara depresie, insa imi amintesc imediat ca dupa prima sarcina am reusit sa ajung la (aproape!) aceeasi greutate de dinainte. Desigur, efortul a fost imens! Ma trezeam in fiecare zi la 6,30 (asta dupa o noapte in care copilul meu avea chef de joaca) si plecam impreuna cu Marina (sora mea, care a nascut aproape odata cu mine) la sport. Antrenoarea noastra nu ne cruta niciodata, asa ca dupa 50 de minute de antrenament intens ne simteam total vlaguite, dar atit de fericite ca mai facu­se­ram un pas spre „greutatea ideala”. Oricum, dupa fiecare ora de sport visam la o tableta de ciocolata… insa ajungeam acasa si mincam doar cereale cu iaurt.

Citeste continuarea in Elle august 2010
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din revista elle