ELLE IANUARIE 2012

NUMAR SPECIAL: INSPIRATIONAL – Afla totul despre muzele celebre ale tuturor timpurilor, cine sunt femeile pe care le admiram si care sunt eroinele personale ale artistilor romani; plus cine sunt si ce-si doresc cititoarele noastre.

REPORTAJ – STAND UP FOR COMEDY – Oprindu-se cu greu din hohotele de ras provocate de show-urile pe care a trebuit sa le vizioneze pentru a documenta acest articol, reporterul ELLE Alina Baisan a stat de vorba la modul cel mai serios cu oamenii care au facut din stand-up comedy-ul romanesc un fenomen.

INSPIRATIE – EXERCITII DE INSPIRATIE – Sa faci arta nu este o treaba usoara, la fel cum nu este deloc usor sa o inspiri. Tocmai de aceea am privit atent zece muze faimoase ca sa aflam ce le-a facut atat de speciale si ce am avea de invatat de la ele.

INSPIRATIE – CINE SUNT FEMEILE ELLE? – Pentru ca scriem despre si pentru voi in fiecare luna si pentru ca ne inspirati mereu, ne-am gandit ca nu ar strica sa va cunoastem mai bine. Asa ca v-am rugat sa raspundeti pe site-ul nostru unor intrebari. Cititi ce am aflat si la ce concluzii am ajuns in urma raspunsurilor voastre.

OPERATIUNEA DULAPUL – DIANA DONDOE – Cel mai bine cotat model din Romania ne-a invitat in apartamentul ei in Paris, iar noi ne-am furisat si i-am cotrobait in garderoba. Afla totul despre cum si-a format Diana propriul stil, dupa multiple intalniri cu designeri care au schimbat cursul modei, nume precum Marc Jacobs sau Ann Demeulemeester.

HOROSCOP – PREVIZIUNILE PENTRU 2012 – Afla de la astrologul ELLE Silvia Museteanu despre ce va insemna acest an pentru omenire: o shimbare de mare impact, la nivel spiritual, care treptat ar putea determina si transformari materiale.

WELLNESS – ESTE COOL SA FII AMABILA? – Se spune ca amabilitatea este o virtute. Dar acest inseamna automat ca este si demodata precum cumpatarea si castitatea? ELLE investigheaza.

 

ELLE IANUARIE 2012
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle