ELLE FASHION: Designer’s inspiration

Se pare ca mai toti designerii s-au imbarcat in masina timpului pentru a gasi noi surse de inspiratie. Fie ca s-au oprit in propriul trecut sau au facut un salt in viitor, vei fi surprinsa de multitudinea de influente prezente in acest sezon!

 

Balmain

Christophe Decarnin a gasit din nou formula de succes pentru fanele Balmain. Sexy, cu influente militare, rock, dar cu o atitudine razboinica, colectia Balmain pentru acest sezon pare coborita direct din filmul Mad Max. Pielea, folosita aproape obsesiv, hainele desirate si taieturile asimetrice aplicate pe materiale lucioase reprezinta o noua variatiune a stilului casual glamour cu care Decarnin a cucerit lumea.

Dries Van Noten

Pentru ultima sa colectie, Dries van Noten revine la motivele ce stau la baza succesului sau: melanjul de influente etno punctate cu elemente opulente. De aceasta data, creatorul s-a jucat cu materiale imprimate ce par a fi culese din pietele din China sau Asia de Est. Fustele si pantalonii colorati sau sari-urile de inspiratie indiana se imbina cu topuri simple, din bumbac, sau cu sacouri decorate in cel mai pur stil Van Noten. Iar colierele din perle cu pandantive Art Déco sint cele mai frumoase accesorii ale sezonului!

Cristina Craciun

Foto: Imaxtree, Hepta

Citeste continuarea in Elle Aprilie 2010
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle