ELLE EXCLUSIV: Paris-Shanghai

Diana Dondoe a zburat la Paris special pentru a fi protagonista unei sedinte foto in exclusivitate pentru Elle Romania. Toate fortele s-au desfasurat in „CHANEL Jewelery Private Saloon“ din Place Vendôme iar hainele pe care le-a purtat Diana sint semnate Chanel si fac parte din colectia Paris Shanghai 2010. Enjoy fashion!

Fotografii: Sylvie Malfray.
Realizator: Roxana Voloseniuc.
Fashion Editor: Domnica Margescu.
 

Ne-am intilnit cu Diana la micul dejun. Venise direct de la aeroport si era doar 9 dimineata la Paris. Cu un rucsac in spate, imbracata in jeansi, tricou si tenisi, arata ca o pustoaica de 20 de ani venita la Paris cu parintii, in vizita la muzee. „Bem o cafea, fac un dus si mergem in Marais?”, ne-a intrebat ea. (Era duminica si singurul loc in care gasesti ceva deschis in Paris este cartierul Marais.)
Tonusul ei m-a molipsit si m-a mai relaxat. Eram putin tensionata din cauza ca nu stiam cum arata exact locatia in care urma sa facem a doua zi sedinta foto, nu mai lucrasem niciodata nici eu si nici Domnica Margescu cu nimeni din echipa, nu imi era clar daca toate look-urile comandate din colectia Chanel vor fi integral disponibile (colectiile de podium sint colectii itinerante, care circula in toata lumea pentru a fi folosite la diversele sedinte foto)… Dar ce mai conteaza toate astea, daca in fata camerei foto o ai pe Dondoe, care pare si intr-o forma maxima – cu toate ca am trezit-o la 5 dimineata ca sa prinda avionul… Cred ca am schimbat biletele de avion si hotelul de o mie de ori, fapt pentru care voi fi vesnic indatorata companiei Happy Tour, care s-a pliat si a inteles perfect ca are de-a face cu un „proiect creativ”, in care astfel de detalii sint „minore”. Pentru ca cele mai importante detalii tin, nu-i asa, de haine, machiaj, coafura, disponibilitatea locatiei. Cum ajungem acolo si unde stam e mai putin important. Glumesc, dar nu stiu cum de se intimpla mereu asa…

Citeste continuarea in Elle Septembrie 2010
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle