ELLE EXCLUSIV – KEIRA KNIGHTLEY PENTRU TOM FORD

El creeaza haine ca nimeni altul. Ea le poarta ca nimeni alta.Cine ar fi putut sa reprezinte mai bine prima colectie pentru femei a lui Tom Ford din ultimii 6 ani decat Keira Knightley? In interviul acordat in exclusivitate reporterului ELLE, aceasta vorbeste despre importanta modei si despre stilul ei personal.

ELLE EXCLUSIV – KEIRA KNIGHTLEY PENTRU TOM FORD

Ei bine, trebuie sa va spun ca fiecare intilnire cu Keira Knightley inseamna pentru mine o sar­ba­toa­re glamour fara sfirsit. E o dimineata aspra si rece in estul Londrei. Simpla tentativa de a o saluta ma face sa am o criza de tuse, iar asta datorita unui virus pe care l-am contractat peste noapte. Drept replica, Keira imi spune ca si ea a fost racita cu putin timp in urma si ca a tusit atit de tare incit si-a fracturat doua coaste.

„Expresia mea oarecum incordata din poze, desi pare ca eram doar bosumflata, era, de fapt, consecinta lui «Dumnezeule, ce doare!».” Amindoua afisam un look de genul „cardigan lalii si jeansi”. Al ei este gri, se in­cheie cu nasturi pina la baza gitului si are o valoare adau­gata prin faptul ca e „crosetat si plin de gauri, f…tu-i!”. (Daca esti genul de persoana care se supara usor, ia aminte: Keirei Knightley ii place sa foloseasca „the F word”. Deseori.)

Incepem cu micul dejun – cereale pentru ea si ceai, iar pentru mine medicamente impotriva racelii si inca putina tuse. Ma uit la aceasta fata draguta, usor stingace si imi vine sa o intreb: „Cine esti si ce ai facut cu Keira?”. Pentru ca Keira Knightley este o tipa glam. OK, am vazut cu totii po­zele facu­te de paparazzii care o urmaresc peste tot in zilele ei libere: stim ca nu se plimba prin cartier ca o Kardashian, lasind dire de Hermès si Louboutin in urma ei. Dar mai stim ca nu este o simpla actrita – e o vedeta; una dintre cele rare, care pot crea momente de pura magie, cind isi fac aparitia pe ecran.

Amintiti-va de ea cu sabia in mina, imaginea sicului ravasit in Piratii din Caraibe; in echipamentul de fotbal din Dribleaza ca Beckham; in corset si in ploaie, in Mindrie si pre­judecata. Si mai amintiti-va de ea in rochia aceea verde din Remuscare – ideea este ca iti amintesti de ele, deoarece aceste imagini sint, intr-un fel, total diferite de miile si milioanele de imagini care iti trec prin fata ochilor in fiecare zi. Si-au ramas in memorie. Au devenit parte din cultura noastra, din amintirile noastre.

Keira care sta astazi in fata mea? Nu prea aduce cu cea despre care v-am vorbit mai sus. Este foarte ciudat: are, fara in­doiala, trasaturile unei vedete de cinema, dar se pare ca ara­ta asa numai in filme. In carne si oase e draguta, insa cum­va normala. Atunci cind zimbeste, nu o face cu expresia aceea din posterele filmelor, cu ochii umezi si buzele moi. Dar pentru cineva care paseste pe covorul rosu precum un co­los, care mai este si imaginea parfumului Coco Ma­de­moi­sel­le de la Chanel, si care este si alegerea per­fec­ta pentru prima colec­tie pentru femei a lui Tom Ford, Keira nu pare sa se simta tocmai in largul ei atunci cind vorbeste despre moda. De cite ori aduc vorba despre asta, devine pe jumatate alarmata, pe jumatate rusinata, ca si cum as supune-o unui test.

Fotograf: Terry Tsiolis. Stilist: Anne-Marie Curtis.

Citeste continuarea in ELLE Aprilie 2011

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle