ELLE DECO: VIATA LA TARA

O ferma construita cu doua se­cole in urma poate deveni un spatiu de locuit sofisticat, in care sa te bucuri de toate dotarile confortului con­tem­poran. Ne-o demons­treaza proiectul ambitios de amena­jare creat de Sarah Booth si arhitectul Simon Mitchell.

ELLE DECO: VIATA LA TARA

La inceput, Sarah Booth si sotul ei Chris au fost destul de reticenti in fata perspectivei de a cumpara cladirile unei ferme construite in secolul al XIX-lea si de a le transforma in caminul lor. Un bun prieten le-a povestit despre acest loc, aflat in apropierea unui sat din York, dar asta se intimpla la sfirsitul anilor ’90, cind piata imobiliara era in plina ascensiune, iar cei doi si-au dat seama ca trebuie sa-si administreze cu grija finantele ca sa-si poata permite aceasta achizitie.

Totusi, o singura vizionare a proprietatii a fost de-ajuns pentru ca orice indoiala sa le fie inlaturata. „Am trecut cu masina pe linga un pod de cale ferata si apoi ni s-a infatisat privirii aceasta ferma superba. Pur si simplu nu ne venea sa ne credem ochilor!”, isi aminteste Sarah. „Habar n-aveam ca exista o astfel de comoara aici! Cred ca am fost primii clienti care au vazut-o, inainte chiar de a fi pusa pe piata de agentiile imobiliare. Prietenul nostru ii cunostea pe fostii proprietari, iar noi am venit impreuna cu el, ne-am uitat si ne-am indragostit iremediabil de acest loc. In acel moment ne-am gindit ca nu ne putem permite aceasta proprietate, dar am revenit o luna mai tirziu si am decis sa facem un efort si sa stringem cureaua o vreme.”

Fotografii: Brent Darby / Narratives.

Citeste continuarea in ELLE Martie 2011
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din revista elle