ELLE DECEMBRIE 2010

SPECIAL CHRISTMAS SHOPPINGELLE i-a luat-o inainte Mosului si ti-a asezat sub brad cele mai indraznete si inspirate idei de cadouri pentru cei dragi si, mai ales, pentru tine!

NOISETTE – Pentru petrecerea dintre ani, alege piese vestimentare cu statut de icon si adopta un aer retro. Cu siguranta vei fi vedeta petrecerii!

JURNAL DE MODA PARIZIAN – Desi tu abia te-ai obisnuit cu tendintele acestui sezon, designerii si-au prezentat deja viziunea pentru primavara-vara 2011. Echipa ELLE a fost si de aceasta data prezenta la Paris si iti dezvaluie care sunt noile nume pe care trebuie sa le urmaresti si ce momente-cheie s-au petrecut in lumea modei.

STEFAN CALTIA, POVESTITORUL – Expozitia “Cesti cu plante de pe deal” de la Galeria Posibila a fost pretextul perfect pentru a vizita atelierul pictorului si de a-i asculta povestile care au stat la baza acestui demers artistic.

OPERA ROCK – Ce au in comun spectacolele de opera si concertele rock? Grandoare, fast, exuberanta si stralucire. Iar cand acest mix de energie se contopeste in make-up, efectul este incendiar, dramatic, dar – in mod paradoxal – gratios si feminin.

CRACIUN IN FAMILIE – Descopera in Londra o casa eduardiana de la inceputul secolului XX, ale carei detalii arhitecturale au fost pastrate intacte. Este decorul ideal pentru a petrece un Craciun de poveste!

CUBA, INSULA UNDE TIMPUL A STAT IN LOC – Ritmuri de salsa, localnici exuberanti, masini mai vechi de jumatate de secol. Daca ai chef de o incursiune in istorie, porneste pe urmele lui Che Guevara sau ale lui Cristofor Columb!

 

ELLE DECEMBRIE 2010
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle