ELLE BODY: Hi-tech fitness

2010 se anunta a fi anul in care ne vom concentra mai mult asupra sanatatii fizice, mintale si spirituale. ELLE a pregatit un ghid cu cele mai noi trend-uri si noutati in fitness, pentru ca tu sa fii in forma maxima!

 

Pedaleaza
Orele de aerobic, in care toa­ta lumea sare si da din picioare cum poate mai bine, tin de do­meniul trecutului. “"Alege activi­tati care sa solicite musculatura, sa ofere un an­trena­ment cardio adecvat, dar sa fie si foarte amu­zan­te", spune Jonas Nedelcu, in­struc­tor de spinning si an­tre­­nor personal. La o clasa de spinning (care te ajuta sa arzi intre 400-800 de calorii), te con­centrezi doar asupra ta, ajus­tezi intensitatea dupa nivelul tau de fitness si peda­lezi in rit­mul muzicii. Ce poate fi mai fun?!

New gym look
Un stil de viata sanatos inseamna o dieta echilibrata si exercitii fizice de cel putin trei ori pe saptamina. O femeie sexy, stylish, spirited stie cit de important e sportul pentru sanatate. In 2010, mai mult ca oricind, acest trend a devenit un must-do. si, pentru ca trebuie sa fii stylish si la gym, indiferent de sportul pe care il practici, designerii au considerat ca trebuie sa creeze outfit-uri potri­vite acestui val de fit crazy. Alexander Wang, Vivienne Westwood sau Lacoste au produs tinute sexy, dar cu texturi speciale si comode. Arunca pantalonii din bumbac care au facut deja genunchi de la atitea genuflexiuni, lasa si top-ul laliu acasa si opteaza pentru ceva mai cool.


Sculpteaza-te

Endermologia a facut furori in rindul miilor de femei care au apelat la tratamentul anti­ce­lu­litic cu aparatul Cellu M6. Lipo­masajul actioneaza la su­pra­fata tesutului cutanat, stimulind adipocitele, elibe­rind grasimile localizate si re­ducind celulita. In 2010, Cellu M6 are o tehnologie noua, eliminand stra­tul adipos in mai putin timp, iar acum, cu varian­ta Wellbox, poti sa-ti faci sedi­nta la tine acasa. Ce trebuie sa stii: dupa fiecare tratament se reco­manda sa faci putina miscare, pentru a elimina adipocitele eliberate.
 


Cristima Sima

Foto:Imaxtree, Sebastian Enache

Citeste continuarea in Elle aprilie 2010
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din revista elle