ELLE APRILIE 2011

FASHION – ROMANIA’S UNDERGROUND FASHION PEOPLE – Daca te intrebi cine face regulile in moda underground, nu ai decat sa arunci o privire la personajele care au speriat Estul! Maurice Munteanu iti face cunostinta cu cinci tineri creativi, pentru care moda inseamna un alt fel de a fi!

CUPLU – NOILE REGULI LA AGATAT – Poate ca agatatul este la fel de pueril precum suna si nu este solutia identificarii sufletului-pereche, dar poate fi chiar distractiv, atata timp cat nu devine un scop in sine. Reporterul ELLE Lavinia Gogu a aflat asta pe pielea ei si, incurajata de restul membrilor redactiei, povesteste experientele adunate in numele jurnalismului de investigatie.

STIL – 10 PIESE-CHEIE PENTRU GARDEROBA TA DE VARA – Afla care sunt cele mai hot accesorii si tinute care nu trebuie sa-ti lipseasca in acest sezon de pe lista ta de shopping.

TURISM – 3 HOTELURI IN STIL PUR THAILANDEZ – Ai ajuns in Thailanda pentru afaceri, relaxare sau in cautare de adrenalina? Atunci trebuie sa stii care sunt hotelurile care iti vor satisface orice exigente si iti vor oferi pe deasupra o multime de surprize placute.

CONTROVERSA: CAZUL GALLIANO: FATA INTUNECATA A MODEI - Acuzatiile de rasism si antisemitism l-au transformat pe John Galliano, in doar cateva zile, dintr-un rasfatat al industriei in persona non grata. Ioana Ulmeanu a urmarit evenimentele care au dus la caderea designerului si a tras cateva concluzii.

 

ELLE APRILIE 2011
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din revista elle