Din nou despre moda

Septembrie este luna in care mi-am luat in primire postul de redactor-sef – anul aceasta implinesc 10 ani de cind stau la acest birou.

Din nou despre moda

Dupa un calcul simplu, scriu pentru a douazecea oara despre faptul ca in aceasta luna se schimba tendintele in moda si beauty. |mi amintesc cit de dificil ne era la inceput sa mentionam termenul „tendinte”. Cuvintele „tendinte” si „tendinte in Romania” echivalau cu legatura dintre „scaun” si „scaun electric”!!!

Intre timp, lucrurile s-au schimbat radical si ma bucur ca am fost martora acestui proces incredibil, ca am facut parte dintre cei putini care au avut privilegiul de a contribui la schimbarea la fata a modei din Romania, a modei strazii, a felului in care oamenii din aceasta tara se raporteaza azi la moda. Sigur ca acum este mult mai usor sa realizezi paginile de moda, dar ma gindesc deseori cu nostalgie si la perioadele in care noi, la ELLE (inainte de aceasta pozitie pe care o ocup azi am fost timp de doi ani stilist si redactor de moda ELLE), desenam hainele care urmau sa apara in paginile revistei impreuna cu designerii (pentru ca nu gaseam in colectiile lor tinutele pe care ni le doream, adica hainele din „tendintele internationale”). Azi este o placere sa mergi prin oras si sa regasesti mai toate brandurile internationale, chiar daca se afla inca in magazine multibrand si nu monobrand. Dar incet, incet vor aparea si cele din urma. Primii care au spart gheata au fost Louis Vuitton. Urmeaza Gucci la inceputul anului viitor, Moschino, Emporio Armani

Pentru editia din aceasta luna, echipa Ellea zburat” la Paris impreuna cu Diana Dondoe, la invitatia casei Chanel, pentru o sedinta foto foarte speciala (pagina 94)… Am un sentiment bun, si anume ca toate aceste schimbari vor continua si, peste 10 ani, vor veni parizienii la shopping in Romania.

Revenind la tendinte, sint convinsa ca in acest sezon te vei indragosti de noile idei ale designerilor. Acest numar este dedicat modei, creativitatii, inspiratiei, visarii… Pastreaza-l bine, pentru ca iti va fi de folos in urmatoarele sase luni, pina cind se vor schimba din nou tendintele, iar eu voi scrie pentru a 21-a oara despre asta.

Roxana Voloseniuc REDACTOR – SEF ELLE

www.roxana-voloseniuc.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle