CUPLU: Separati, dar impreuna

Tocmai cand credeam ca nu se mai poate inventa nimic in materie de cupluri, radarul nostru special a detectat un nou trend. Se numeste, in limbaj de specialitate, L.A.T.(Living Apart Together). Adina Rosetti a pornit cercetarile…

CUPLU: Separati, dar impreuna

La inceput a fost casatoria, apoi casatoria s-a demodat, cuplurile au hotarit ca nu mai au nevoie de o hirtie care sa-i tina impreuna, o vreme s-a vorbit despre singuratate in doi si iata ca, de ceva vreme, la orizontul complicatelor relatii amoroase a aparut o noua stea.

Daca am cauta intr-un dictionar definitia cuplurilor L.A.T., ar suna cam asa: „doi oameni care se iubesc si au o relatie fericita, dar care aleg, de bunavoie si nesiliti de nimeni, sa traiasca separat, in locuinte diferite”. Retineti, va rog, cuvintele esentiale „de bunavoie si nesiliti de nimeni”, care explica de ce nu vom vorbi in acest articol despre cuplurile nevoite sa traiasca la distanta din cauza job-urilor, despre cuplurile care au hotarit sa se separe pentru a vedea daca merita sau nu sa divorteze, despre cuplurile de amanti clandestini, care traiesc fiecare cu altcineva, si despre orice fel de alte relatii problematice.

Citeste continuarea in revista ELLE noiembrie 2009.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle