Zoe Kravitz și Britney Spears, într-o fotografie adorabilă din urmă cu 19 ani

Zoe Kravitz ne-a obișnuit cu fotografiile vechi, dar iconice, pe care le postează pe Instagram, însă una dintre ele ne-a atras atenția în mod special.

Zoe Kravitz și Britney Spears, într-o fotografie adorabilă din urmă cu 19 ani

Ieri, Zoe Kravitz a postat o fotografie alături de Britney Spears. „Este important”, a scris Zoe alături de poză, realizată în fața aceluiași fundal care apare pe coperta albumului din anul 2000 al artistei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

this is important.

O postare distribuită de Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) pe

Britney nu a răspuns încă în secțiunea de comentarii, însă multe alte celebrități nu și-au putut stăpâni entuziasmul. Lenny Kravitz i-a scris fiicei sale „Extrem!”, o continuare a mesajului ales de Zoe. Britney Spears nu este singura vedetă care face parte din valul de fotografii vechi postate de Zoe Kravitz pe contul personal de Instagram. Aici îi vedem și pe Reese Witherspoon, Will Smith, Brad Pitt, Jonathan Taylor Thomas și mulți alții.

La sfârșitul lunii mai, Zoe Kravitz și Karl Glusman s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii impresionante în Paris, iar la eveniment au participat mai mulți actori din serialul Big Little Lies. Laura Dern, Nicole Kidman, Reese Witherspoon și Shailene Woodley au fost alături de Zoe în această zi specială, la casa tatălui său, Lenny Kravitz, din Paris. Din nefericire, Meryl Streep nu a luat parte la eveniment, însă lista invitaților a fost, totuși, impresionantă. Denzel Washington, Eddie Redmayne, Donald Glover, Chris Pine, Cara Delevingne și Ashley Benson și-au privit prietena făcând un pas important în viața ei.

Citește și:
Angelina Jolie vorbește despre sfaturile pe care le oferă fiicelor sale

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people