Zoe Kravitz divorțează după nici 2 ani de căsătorie

Actrița Zoe Kravitz a depus actele de divorț după nici 2 ani de când s-a căsătorit.

Zoe Kravitz divorțează după nici 2 ani de căsătorie

Actrița Zoe Kravitz a depus actele de divorț după nici 2 ani de când s-a căsătorit cu Karl Glusman.

Potrivit actelor depuse la tribunal și obținute de revista People, actrița în vârstă de 32 de ani cunoscută pentru rolul din serialul Big Little Lies a depus actele de divorț de actorul Karl Glusman pe 23 decembrie.

Nici Zoe Kravitz și nici Karl Glusman nu au făcut declarații oficiale cu privire la divorț, însă reprezentantul oficial al actriței a confirmat știrea despărțirii.

Zoë Kravitz și Karl Glusman s-au căsătorit în secret în iunie 2019 după o relație de 3 ani. Zoë Kravitz nu a vorbit foarte mult despre relația ei cu Karl Glusman până în octombrie 2018, când a confirmat că ei s-au logodit. „Oh da, sunt logodită”, a declarat actrița pentru Rolling Stone.

Laura Dern, Nicole Kidman, Reese Witherspoon și Shailene Woodley, colegele ei din serialul Big Little Lies, au fost alături de Zoe în această zi specială, la casa tatălui său, Lenny Kravitz, din Paris. Din nefericire, Meryl Streep nu a luat parte la eveniment, însă lista invitaților a fost, totuși, impresionantă. Denzel Washington, Eddie Redmayne, Donald Glover, Chris Pine, Cara Delevingne și Ashley Benson și-au privit prietena făcând un pas important în viața ei. Bineînțeles, părinții ei faimoși, Lenny Kravitz și Lisa Bonet, au fost prezenți la celebrare.

„A fost o petrecere plină de bucurie. Orice cameră cu Lenny, Jason (Momoa) și Denzel înăuntru ei bine.. a fost nebunie. Atât de multă dragoste, au fost și câteva discursuri, iar când am plecat eu se dădeau shot-uri de tequila”, le-a spus Grégory Lentz, co-directorul restaurantului, celor de la People.

Paris este un oraș special pentru tinerii căsătoriți, și locul pe care Karl îl avea în minte pentru cererea în căsătorie. Având în vedere programul încărcat al celor doi, cererea s-a petrecut, totuși, într-un mod mai puțin planificat. „Eram în pantaloni de trening. Cred că băusem puțin. Îi simțeam inima cum bate atât de tare și l-am întrebat dacă se simte bine. Eram chiar îngrijorată. Iubesc faptul că nu a fost un plan elaborat în Paris. S-a întâmplat acasă, în pantaloni de trening”, le-a povestit Zoe Kravitz celor de la Rolling Stone în luna octombrie a anului trecut.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Zoë Kravitz și Karl Glusman s-au cunoscut în 2016 în timp ce erau într-un bar alături de prieteni comuni, iar la scurt timp au început o relație. Ei s-au mutat împreună la puțin timp, iar Zoë a explicat că se simte foarte confortabil în prezența lui Karl, acesta fiind și motivul pentru care s-au mutat împreună atât de repede.

„Pot fi cea mai ciudată versiune a mea în apropierea lui. Este atât de relaxant să fii lângă o persoană alături de care te poți comporta exact așa cum simți”, a declarat actrița din „Big Little Lies” pentru Rolling Stone.

Citește și:
Lili Sandu a ajuns cu băiețelul ei, Thomas Jay, de urgență la spital

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video