Zendaya și Tom Holland au confirmat că formează un cuplu

Zendaya și Tom Holland au confirmat că formează un cuplu, după ce mai mulți ani au negat speculațiile privind relația lor.

Zendaya și Tom Holland au confirmat că formează un cuplu

Zendaya și Tom Holland formează un cuplu! Cei doi actori și-au surprins fanii cu ipostazele romantice în care au fost fotografiați și prin care și-au confirmat relația. 

Zendaya și Tom Holland au fost surprinși recent sărutându-se. Cei doi se aflau în Los Angeles, în mașina actorului. De asemenea, relația celor doi este cât se poate de serioasă, iar asta pentru că au fost văzuți și în cartierul Silver Lake din Los Angeles, acolo unde locuiește mama actriței, Claire Stoermer. Aceasta a fost fotografiată ieșind dintr-o reședință în compania celor doi actori.

Anunțul că Zendaya și Tom Holland formează un cuplu nu vine ca o surpriză, iar asta pentru că speculațiile privind relația dintre cei doi actori au apărut încă din anul 2017, atunci când au jucat împreună în pelicula Spider-Man: Homecoming. La vremea respectivă, surse din anturajul lor au declarat că sunt într-o relație.

În iulie 2017, o sursă a povestit cum a început relația dintre Zendaya și Tom Holland, menționând că petrec timpul împreună și că merg în vacanțe. „Au început să se întalnească în timpul filmărilor pentru Spider Man. Au avut foarte mare grijă să păstreze acest lucru secret și în afara atenției publicului, dar merg împreună în vacanțe și încearcă să petreacă mult timp unul cu celălalt.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Tot în 2017, Tom Holland a făcut declarații surprinzătoare despre Zendaya pentru revista People. „Suntem precum cei mai buni prieteni. Este extraordinară. Sunt puțin îngrijorat (în legătură cu celebritatea), dar Zendaya este foarte faimoasă, a trecut prin asta, iar eu doar o sun și o întreb: „Cum fac față celebrității?”. Sunt foarte fericit că am o prietenă ca ea.”

Un alt apropiat spunea că au destule lucruri în comun și că se înțeleg. „Amândoi sunt foarte ambițioși și se provoacă unul pe celălalt, dar, cel mai important, se fac unul pe celălalt să își piardă controlul. Par să aibă același simț al umorului și să glumească împreună.”

Însă, în iulie 2019, Tom Holland a fost surprins de paparazzi ținându-se de mână cu Olivia Bolton în Hyde Park, Londra, atunci începând și zvonurile conform cărora actorul și Zendaya s-au despărțit. Cu toate astea, surse au declarat pentru The Sun în aprilie 2020 că Tom Holland și Olivia Bolton au ales să se separe și că și-au dorit să rămână prieteni. Între august 2019 și martie 2020, și Zendaya devenise apropiată față de colegul său din serialul Euphoria, Jacob Elordi, fiind văzuți împreună cu mai multe ocazii.

Citește și:
Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au distrat alături de copiii lor la Universal Studios. FOTO

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video